ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doliu în lumea fotbalului vrâncean: Ovidiu Rusu, fost fotbalist vrâncean, a trecut la cele veșnice în mod neașteptat, după ce cu mai puțin de o lună în urma fusese delegat la un meci de fotbal în Liga a 4-a, iar la începutul acestei luni era activ în viața de zi cu zi dar și pe rețelele de socializare. 

Apropiații vorbesc de o evoluție fulminantă a unei boli necruțătoare, apărută ca din senin, o boală care i-a fost fatală în doar câteva zile de la depistare, relatează editiedevrancea.ro

„O veste șoc a îndoliat lumea fotbalului vrâncean. Ovidiu Rusu, 66 de ani, ne-a părăsit vineri după-amiază. Ovidiu Rusu era președintele Comisiei de Disciplină din cadrul AJF Vrancea. S-a născut la Tecuci, a fost jucător de fotbal la Unirea Focșani și Victoria Gugești, arbitru divizionar, observator, referent la CSM Focșani 2007, club de la care a ieșit la pensie. Ultimul meci unde a fost delegat a fost Siretul Suraia – Victoria Gugești, chiar în ziua de Florii. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis AJF Vrancea.

Înmormântarea va avea loc miercuri, 29 mai.

Dumnezeu să-l aibă în paza Sa!