ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Max Bădin, fost lider al partidului Acțiunea Populară și apoi PNL, s-a stins din viață în dimineața aceasta, după o lungă suferință, potrivit stiripesurse.ro.  

La începutul anilor 2000, Max Bădin a fost liderul Acțiunii Populare, filiala Constanța, și un susținător fervent al formării unui pol politic popular, creștin și democrat la nivel local. Ulterior, și-a continuat activitatea în cadrul PNL, devenind chiar membru în Biroul Politic Central al partidului.

Odată cu alegerea lui Crin Antonescu în funcția de președinte al liberalilor, acesta a anunțat că protocolul de colaborare cu Acțiunea Populară a lui Emil Constantinescu va fi automat prelungit.

În paralel, Max Bădin a fost cunoscut și ca unul dintre oamenii de afaceri care s-au opus administrației conduse de Radu Mazăre.