ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 10:30 

Potrivit reprezentanților Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Argeș, în accidentul produs pe strada Smeurei au fost implicate două autobuze care transportau muncitori de la Dacia. Mai multe persoane au fost rănite, iar unul dintre șoferi a rămas încarcerat.

"La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul Serviciului Rutier Argeș, din cadrul Biroului Rutier Pitești, precum și de la două secții de poliție. Prioritatea acestora a fost asigurarea locului producerii evenimentului, pentru ca echipajele de prim ajutor să poată interveni", a declarat inspectorul principal Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt al IPJ Argeș.

La locul accidentului au intervenit mai multe ambulanțe, echipaje SMURD și autospeciale de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Potrivit reprezentanților ISU Argeș, în urma accidentului a fost declanșat planul roșu de intervenție, la Spitalul Județean de Urgență din Pitești fiind transportați 16 pasageri și șoferul unuia dintre autobuze.

"Sunt 17 victime, dar din fericire doar una este în stare gravă, șoferul unuia dintre autobuze. Ne concentrăm acum pe echilibrarea lui, celelalte victime au fost deja evaluate (...), e vorba de mic traumatisme, plăgi, contuzii, entorse", a declarat unul dintre medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Pitești.

Conform aceleiași surse, doar trei dintre răniți ar urma să rămână internați.


 

 Știre inițială

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, în accidentul produs pe strada Smeurei au fost implicate două autobuze care transportau muncitori de la uzina Dacia. Mai multe persoane au fost rănite, iar unul dintre șoferi a rămas încarcerat.


La fața locului au intervenit mai multe ambulanțe, echipaje SMURD și autospeciale de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Conform reprezentanților ISU Argeș, în urma accidentului a fost declanșat planul roșu de intervenție, la Spitalul Județean de Urgență din Pitești fiind transportate 16 persoane.

Din primele cercetări efectuate a reieșit că cele două autobuze au intrat în coliziune într-o curbă, în timp ce coborau o pantă. În autovehicule se aflau în momentul impactului peste 80 de persoane.