ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marți seara, două victime ale incendiului Colectiv sunt transferate la un spital din Germania.
Cei doi pacienți sunt transportaţi cu o aeronavă Spartan a Forţelor Aeriene.

Aeronava decolează marţi seară, de la Baza 90 Transport Aerian, iar în timpul zborului pacienţii sunt asistaţi de o echipă medicală coordonată de SMURD şi sprijinită de medici şi personal al MApN, potrivit Mediafax.

Datele Ministerului Sănătății arată că marţi dimineaţă erau internaţi în spitale din Capitală 76 de răniţi, dintre care la Spitalul de Arşi 15 pacienţi, la Spitalul "Bagdasar-Arseni" - 15, la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu" - 6, la Spitalul "Sfântul Ioan" - 5, la Spitalul Elias - 7, la Spitalul Militar Central - 7, la Spitalul "Sfântul Pantelimon" - 2, la Spitalul Floreasca - 6, la Spitalul Universitar de Urgenţă - 8, la Spitalul Gerota - 3 (un pacient a revenit în 5 noiembrie pentru că nu se simţea bine), la Spitalul SRI "Agrippa Ionescu" - 2.

Alte 34 de persoane au fost transferate în unităţi sanitare din străinătate, dintre care patru au decedat. Numărul victimelor a ajuns la 48.