ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Astăzi are loc la București, în Piața Universității, începând cu orele 16.00, un protest pentru apararea copiilor și salvarea lor de trauma botnițelor impuse de acești psihopați care ne conduc, pentru a-l cita pe Pompiliu Diplan de la StareaDeLibertate, organizatorul principal al manifestației antitotalitariste, anticomuniste. De notat că în țări ca Germania, Italia, Austria, Marea Britanie, Suedia, Danemarca, Polonia, Ungaria, Bulgaria și chiar Rusia, cunoscută pentru sistemul ei coercitiv feroce (în timpul Stării de Urgență, cei care au încălcat-o au fost întemnițați), copiii nu și-au început anul școlar cu masca pe față. Înainte de începerea protestului din Piața Universității am stat de vorbă cu unul dintre militanții activi pentru respectarea drepturilor românilor, dr. Mihai Tîrnoveanu, președintele asociației Calea Neamului, fost conducător al Ligii Studenților din UMF Târgu Mureș în perioada stidenției,  care va veni de la Brașov pentru a participa la mitingul de la ora 16.00. Dr. Mihai Tîrnoveanu consideră că în Piața Universității nu sunt așteptați profitorii de imagine și acoperiții partidelor ci doar cei cu inimile curate și susține că salvarea copiilor stă în trezirea conștiințelor părinților. Ca și Pompiliu Diplan și Mihai Tîrnoveanu se întreabă cum de nici un talk-show-chist nu comentează asupra faptului că Putin și sistemul KGB-ist din spatele lui sunt cei mai mari susținători ai OMS. Oare atunci nu cumva chiar cei cu OMS-ul în gură toată ziua sunt adevărații putiniști din România? O întrebare de bun simț.  Dr. Mihai Tîrnoveanu a acceptat să acorde un interviu exclusiv pentru ActiveNews - în care tratează teme grele, cum ar fi geopolitica pandemiei - în timp ce număra mai multe steaguri ale României pentru manifestația de azi.

 ”Învățați să spuneți NU” 

Victor Roncea: La ce vă așteptați de la acest miting?

Mihai Tîrnoveanu: Am speranța că protestul din Piața Universității va da două semnale, unul către întreaga societate românească si altul către clasa politică, cu precădere către conducerea statului.  
Prin prezența noastră si mesajul transmis dorim să sensibilizăm opinia publică, să o facem pe deplin conștientă că trebuie să găsească diferite forme de împotrivire la dictatura ce caută să se instaureze pe deplin, având ca pretext un virus. Dacă astăzi nu o vor face, mâine ar putea fi prea târziu, căci fiecare dictatură, indiferent sub ce pretext se instaurează, crește prin fiecare cap plecat în fața ei, prin fiecare cuvânt de ripostă reprimat de teamă, indiferență, comoditate sau si mai grav, complicitate. Vrem ca oamenii să afle că există români care luptă pentru drepturile legitime si istorice ale tuturor cetățenilor României, în speranța că tot mai mulți dintre ei se vor alătura acestui nucleu, pentru a spune acel mare NU, capabil să schimbe într-adevăr ceva.

 
 
Către cei care ne conduc și către întreaga clasă politică care de fapt gândeste si actionează unitar cu ”conducerea de partid si de stat”, avem un singur mesaj: nu vă credem! Nu vă credem când spuneți că vreți să ne luați libertatea pentru ”binele” nostru, nu credem nimic din sinistrul vostru discurs bâlbâit, căci de 30 de ani ne mințiți, prăduiți si ne vindeți pe 30 de arginți. Toți la un loc în coaliții sau fiecare pe rând ca partid, ați jefuit România si v-ați bătut joc de acest popor. Suntem împotriva voastră așadar, căci prin restricțiile aberante pe care le impuneți cu comandamente clare din afara țării sufocați viața spirituală, culturală, economică si socială a României. Copiii noștri nu trebuie să fie cobaii Experimentului vostru! 
 
Se pune bomboana pe coliva învățământului românesc

Încotro credeți că se va îndrepta România dacă se continuă cu astfel de măsuri?

În tot acest context, lovitura de grație se dă în sistemul de Educație Națională prin umilirea inutilă din punct de vedere epidemiologic a elevilor și profesorilor, nevoiti să poarte ore în sir măști ce nici măcar de praf nu te protejează, cu atât mai puțin de un virus, să stea în niste ridicole si sinistre cuști de plastic sau se tină de-o frânghie în curtea scolii pentru a păstra distanța. Este o batjocură nemaivăzută care pune bomboana pe coliva învățământului românesc, care si așa si-a pierdut în ultimii 30 de ani foarte mult din menirea educațională, prin diminuarea proceselor logice de asimilare a științelor exacte, prin eliminarea aproape cu desăvârșire a caracterului național din materiile umaniste, vizate fiind aici limba română și istoria. Educației i se dau acum două variante la fel de proaste, învățământul față în față cu restrictiile mai sus amintite si opțiunea on line. Varianta firească nu este luată în calcul. E la fel ca la alegeri, vorba Înțeleptului Petre Țuțea, care spunea cam așa, când ți se pun în față numai tâmpiți, ți se ia dreptul la vot. Așa este si cu învățământul actual. 
Dacă societatea nu reacționează în acest moment față de toate aceste măsuri, părerea mea este că după alegeri Cortina de Fier va cădea peste capul românilor la fel ca ghilotina Revoluției Franceze, primul experiment comunist din lume. Sistemul își va da seama că poate instaura o dictatură totală, libertățile de orice fel, economice, religioase, culturale, civice, fiind aproape total suprimate. Dar dacă Doamne ferește va fi așa, poate atunci, din fundul prăpastiei, acest popor în care eu cred nelimitat, se va ridica si va constientiza cu adevărat că așa nu se mai poate. Sunt nenumărate exemple în istoria noastră de acest fel. 

Noul Komintern cu OMS la manete urmărește distrugerea națiunilor și a credinței

Dacă noi suntem doar o rotiță din cadrul Experimentului ce credeți că se urmărește pe plan mondial?

Pe plan mondial... Micii dictatori nu ar rezista nicio clipă fără marele dictator care-i alimentează, susține si legitimează. Dar cine este acest Mare Dictator - Marele Mogul, cum îl numea chiar Eminescu? Părerea mea este că el poartă numele generic de Noul Komintern, având piloni principali China, Rusia, forțe globaliste din Uniunea Europeană și forțele antiumane  din jurul Partidului Democrat din SUA, unealta ”științifică”, bățul, fiind OMS, condusă de un fost membru al Partidului Comunist din Etiopia. Toate entitățile acestea sunt de sorginte comunistă și acționează unitar. Noul Komintern coafat în roz sau albastru sau chiar multicolor dar care revine pe zi ce trece la culoarea originală, roșie, continuă linia vechilor bolșevici, distrugerea Bisericii, Familiei, Educației, găsind surogate pentru fiecare în parte, o biserică fără Hristos, o familie fără barbat și femeie, o educație fără norme morale si istorice, scopul final fiind desființarea statelor naționale, care au ca piloni tocmai aceste instituții vizate mai sus. Episodul ideologic Covid 19 se înscrie în această schemă. Ruperea legăturilor firești dintre oameni, așa zisa distanțare socială, care iată, se extinde printr-un cadrul instituționalizat către generația tânără si foarte tânără, are ca efect distrugerea comunităților de prieteni, de familie, frângerea Cercurilor. La fel se lucrează pentru diluarea comunităților sătești prin otrăvirea lor cu diverse forme fără fond de la oraș. Izolarea convine dictaturii, căci omul singur fără comunitatea Bisericii, Familiei, fără comunitatea de prieteni (îmbrățișarea a devenit între timp ilegală) este mult mai ușor de condus, de supus. Ruperea acestor comunități induce ruperea comunității poporului de marea comunitate a neamului, iar atunci practic poporul se desființează ca entitate, căci se dizolvă rămânând fără rădăcini, fără cheagul național. 

Rusia lui Putin, vector și apărător fățiș al OMS

Unde credeți că se plasează Rusia - fosta URSS - în acest joc pervers?

Cea mai perversă si periculoasă în acelasi timp carte, în tot acest plan, o joacă Rusia. Aș numi-o ”cartea gri” sau săgeata pe care nu o simți când intră în tine. De ce spun asta -  pentru că propaganda rusă induce falsa impresie că Putin este salvatorul lumii conservatoare, cavalerul pe cal alb ( mă mir că nu l-au pus să călărească și un urs) care salvează popoarele de Occidentul decadent, că se împotrivește de fapt măsurilor impuse de pandemie și că iată, sub conducerea lui s-a inventat și mult asteptatul vaccin. Această propagandă este periculoasă căci smintește oamenii care nu au timp și nici răbdarea necesară să cerceteze cu adevărat ce se întâmplă de fapt în Rusia. Dau doar câteva exemple: distanțarea socială este impusă (ce-i drept au mai mărit-o cu jumătate de metru), dacă un copil la Școală are peste 37,5 temperatură, se cheamă ambulanța, închisoare până la 5 ani dacă încalci carantina. Putin susține fățis OMS, ba mai mult, își pune toate speranțele în OMS, după cum chiar el declară. Rusia s-a împotrivit oficial cererii SUA de a investiga relațiile dintre OMS și China, exprimându-și în același timp dezacordul față de decizia Președintelui Trump de retragere a finanțării pentru OMS. Despre Educație? În Basarabia, ocupată politic de Rusia, măștile sunt obligatorii atât pentru copii cât si pentru profesori, distanțarea este impusă, ba mai mult, au avut de gând să-i oblige pe elevi să poarte și mănuși, ”înțeleptul” Dodon, prietenul lui Putin, dându-și în cele din urmă seama că nu există mănuși potrivite ca mărime pentru copii. Să mai povestim despre relațiile deosebit de cordiale și tovărășești dintre Putin si Merkel? Adică cum vine asta, Rusia este pusă de propagandă în antiteză cu politica UE, iar tovarășul Putin este în acelasi timp prieten cu Cancelarul Germaniei, motorul UE? Da, fix așa, uite că se poate, așa cum se poate. Rusia apară statele naționale, când de fapt este un Imperiu? Cand nu lasă din mână Basarabia? Putin este creștin ortodox, când el compară mumia lui Lenin cu moaștele sfinților? Asa înțelege el Ortodoxia? Am dat aceste câteva exemple pentru a arăta ipocrizia politicii rusești, pentru a spune încă odată că de fapt Rusia face parte din întreg sistemul globalist, neomarxist, de sorginte kominternistă,  care astăzi își găseste pretext într-un virus pentru a instaura Dictatura. Haideți să ne uităm puțin și în SUA. Cine profită pe plan internațional de haosul creat de neomarxiștii mascați în BLM avându-l ca țintă clară pe Președintele Trump? Cui prodest? Nu tot Rusia lui Putin? Nu trebuie să fi expert în servicii secrete ca să observi că, de-a lungul activității lui nefaste, KGB-ul a stat mereu bine înfipt în spatele organizațiilor mondialiste, cum este și OMS. De ce credeți că ditamai SUA, cu aparatul lor imens de securitate, au ieșit din OMS? Chestia asta n-ar fi normal să fie un subiect de discuție pe la televiuziuni? Sau toți comentatorii noștri care se dau mari pro-americani sunt de fapt și ei niște păpuși rusești cu masca încă pe față?

 ”Luptăm pentru LIbertatea de a fi români” 

E o întrebare bună, la care subscriu și eu. Revenind la planul național, ce speranțe aveți pentru România?

Noi avem Nădejdea în Dumnezeu, în Duhul Neamului Românesc care sunt convins că ne va întări ca popor, va spulbera în cele din urmă ispitele, încercările și mai ales sminteala. Puțini au ochi să vadă cu adevărat ce se întâmplă în ceața deasa ridicată de sistem prin steagurile false care seamănă confuzie, dezbinare, producând fragmentarea energiilor oamenilor de bună credință. 
Noi ne facem datoria de români si luptăm pentru LIbertatea de a fi români, mergând cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc.