ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doctorul Pavel Chirilă reacționează la informația că mai multe persoane, între care avocata Ana Săcrieru și Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, ÎPS Ciprian, au fost reclamați la CNCD de către asociația pro-homosexualitate Accept și încă o persoană.

În acest sens, doctorul Chirilă ne-a remis o scrisoare deschisă în care afirmă că rațiunea acestui demers liberticid este apropierea iminentă a Referendumului pentru Familie.

Iată textul scrisorii deschise trimise pe adresa redacției ActiveNews
 
Recent, am aflat că CNCD ( în traducere liberă Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării) va judeca un grup de cetățeni români ce încercau să respecte Constituția României Art. 29 care spune că părinții sunt răspunzători de educația copiilor lor.

În fapt s-a petrecut așa: două ființe umane numite - unul (una)  transgender și alta (altul) homosexual au dat în judecată alte cinci ființe umane Netransgenderi și Nehomosexuali. Pe acestea din urmă nu putem să-i definim pentru că nu se găsește un nume pentru ei. Știm doar ce nu sunt dar în mod sigur sunt ființe umane normale.
Acești OAMENI sunt acuzați penru "dispoziția de a discrimina pe criteriul de gen, orientare de gen și identitate de gen", etc.
 
 Poate acum CNCD- ul o să dea în judecată și limba română ( e de gen feminin) sau Academia Română (e tot de gen feminin) pentru inadvertență gravă din interiorul cuvântului  transgender: un transgender/ doi transgenderi. Pare masculin, dar ce ne facem? În mod sigur este și feminin.
Țintă acestui act de (în)justiție este desigur Ana Sacrieru-Purtătorul de cuvânt al Coaliției Pentru Familie și numele sonor al unui Ierarh al BOR.

Coaliția Pentru Familie a pus foc la călcâiele homosexualilor transgenderilor și celor care au că singur ideal al vieții lor teoria gender. 

Organizatorii conferinței din Focșani uită să spună (cu tupeul caracteristic celor care nu sunt în adevăr) că au organizat această manifestare (pro-homo, pro-gender, pro-orice orientare sexuală, pro-, pro-, pro-) în fața unor copiii fără aprobarea părinților și-au încălcat Art.29 din Constituție.
Domnul (Doamna) Brăila „conferențiarul" zice că a fost femeie și acum este bărbat. Va rog respectuos să nu îl credeți în mod sigur e tot femeie.

Se înțelege că organizatorii Domnul(Doamna) în calitate de părinți ( I sau ÎI ) sau mama ( tată ) (în același timp sau pe rând) își vor educa copiii în teoria gender care oferă avantajul că poți fi mama sau tată după cum te taie capul. 

Bănuiesc că Brăila simte imensă bucurie că el (ea) este o ființă( umană desigur) care și-a depășit condiția biologică parentală. Stupefacția este imensă: s-a născut femeie acum este bărbat și nimeni nu  știe ce va fi mâine.

Frați români, 
Săriți!!! Rugați-vă pentru cei dați în judecată să-i scoată Domnul din mâinile transgenderilor, homosexualilor și a celor vânduți lor.
 
Rugați-vă și pentru transgenderi și pentru homosexuali pentru că dogmatic vorbind sunt oameni având minunata alcătuire a ființei umane: trup și suflet.
 
Rugați-vă pentru ei să fie așa cum I-a alcătuit Creatorul în pântecele maicii lor, să experieze până la sfârșitul vieții lor pocăință și sacralitatea identității de gen, pecetluită de Domnul în clipa conceperii și de Apa Sfântului Botez și nu maculată de înșelarea care ii încearcă.