Doctorul Pavel Chirilă reacționează la informația că mai multe persoane, între care avocata Ana Săcrieru și Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, ÎPS Ciprian, au fost reclamați la CNCD de către asociația pro-homosexualitate Accept și încă o persoană.

În acest sens, doctorul Chirilă ne-a remis o scrisoare deschisă în care afirmă că rațiunea acestui demers liberticid este apropierea iminentă a Referendumului pentru Familie.

Iată textul scrisorii deschise trimise pe adresa redacției ActiveNews
 
Recent, am aflat că CNCD ( în traducere liberă Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării) va judeca un grup de cetățeni români ce încercau să respecte Constituția României Art. 29 care spune că părinții sunt răspunzători de educația copiilor lor.

În fapt s-a petrecut așa: două ființe umane numite - unul (una)  transgender și alta (altul) homosexual au dat în judecată alte cinci ființe umane Netransgenderi și Nehomosexuali. Pe acestea din urmă nu putem să-i definim pentru că nu se găsește un nume pentru ei. Știm doar ce nu sunt dar în mod sigur sunt ființe umane normale.
Acești OAMENI sunt acuzați penru "dispoziția de a discrimina pe criteriul de gen, orientare de gen și identitate de gen", etc.
 
 Poate acum CNCD- ul o să dea în judecată și limba română ( e de gen feminin) sau Academia Română (e tot de gen feminin) pentru inadvertență gravă din interiorul cuvântului  transgender: un transgender/ doi transgenderi. Pare masculin, dar ce ne facem? În mod sigur este și feminin.
Țintă acestui act de (în)justiție este desigur Ana Sacrieru-Purtătorul de cuvânt al Coaliției Pentru Familie și numele sonor al unui Ierarh al BOR.

Coaliția Pentru Familie a pus foc la călcâiele homosexualilor transgenderilor și celor care au că singur ideal al vieții lor teoria gender. 

Organizatorii conferinței din Focșani uită să spună (cu tupeul caracteristic celor care nu sunt în adevăr) că au organizat această manifestare (pro-homo, pro-gender, pro-orice orientare sexuală, pro-, pro-, pro-) în fața unor copiii fără aprobarea părinților și-au încălcat Art.29 din Constituție.
Domnul (Doamna) Brăila „conferențiarul" zice că a fost femeie și acum este bărbat. Va rog respectuos să nu îl credeți în mod sigur e tot femeie.

Se înțelege că organizatorii Domnul(Doamna) în calitate de părinți ( I sau ÎI ) sau mama ( tată ) (în același timp sau pe rând) își vor educa copiii în teoria gender care oferă avantajul că poți fi mama sau tată după cum te taie capul. 

Bănuiesc că Brăila simte imensă bucurie că el (ea) este o ființă( umană desigur) care și-a depășit condiția biologică parentală. Stupefacția este imensă: s-a născut femeie acum este bărbat și nimeni nu  știe ce va fi mâine.

Frați români, 
Săriți!!! Rugați-vă pentru cei dați în judecată să-i scoată Domnul din mâinile transgenderilor, homosexualilor și a celor vânduți lor.
 
Rugați-vă și pentru transgenderi și pentru homosexuali pentru că dogmatic vorbind sunt oameni având minunata alcătuire a ființei umane: trup și suflet.
 
Rugați-vă pentru ei să fie așa cum I-a alcătuit Creatorul în pântecele maicii lor, să experieze până la sfârșitul vieții lor pocăință și sacralitatea identității de gen, pecetluită de Domnul în clipa conceperii și de Apa Sfântului Botez și nu maculată de înșelarea care ii încearcă.
 
 

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews