ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe 2 iulie, Asociația NeamUnit a împlinit cinci ani de viață. Cu ocazia acestei aniversări, cei de la NeamUnit organizează, duminică 15 iulie, un eveniment la care sunt așteptați toți cei doresc să-i felicite și să-i cunoască pe tinerii și tinerele care fac posibile acțiunile asociației. Recepția va avea loc duminică, de la 17:00, la sediul din strada Poterași, numărul 5.

„Ati vrut să ne cunoașteți. A venit timpul să ne strângem mâinile. 

Pentru cei care sunt in Bucuresti sau care vor sa vina de oriunde s-ar afla, prieteni ai Asociației NEAMUNIT, susținători apropiați sau mai depărtați, cu toții sunteți invitați la sediul nostru din Strada Poterasi nr 15 , deja cunoscuta Casa Mihai Eminescu, unde ne desfășuram activitatea. 

Va așteptam cu limonada rece, un pahar de vin si multă voie bună. Excelsior Patria”, sună anunțul de pe pagina de facebook a NeamUnit.
 
Asociația NeamUnit s-a înființat pe 2 iulie 2013, al cărei scop principal este „întărirea conștiinței naționale, civice și morale a românilor de pretutindeni”. Președintele Asociației este Aureliu Surulescu.