Duminică, 3 martie, de la ora 15:00, va avea un loc un marș de protest împotriva posibilității adoptării de către Parlament a Legii Parteneriatului Civil. În context, trebuie menționat că sunt depuse în Parlament două proiecte de legalizare a parteneriatului civil, inclusiv între persoane de același sex unul depus de o fostă deputată USR, iar altul de parlamentari de la mai multe partide.

Evenimentul va începe din Piața Victoriei din București și este organizat de Frăția Ortodoxă.

„În Octombrie 2018, prin votul *DA* dat de 92% din participanții la referendumul pentru căsătorie, românii si-au exprimat susținerea pentru familia normală.

În urma presiunilor exercitate de grupurile politice de stânga și a ONG-urilor pro-homosexuale puternic finanțate din străinătate, în Parlamentul României există acum două proiecte de legi pentru introducerea parteneriatului civil care legiferează de fapt căsătoriile între persoane de același sex.

E vremea ca parlamentarii noștri să afle ca ei reprezintă poporul român. Că trebuie să țină cont de dorințele alegătorilor. Cei care îi votează suntem noi și nu ONG-uri, parlamentari străini sau ambasadori. Veniți în lupta pentru păstrarea familiei normale!”, se arată în manifestul Frăției Ortodoxe.

Traseul marșului:Piața Victoriei (punct de adunare și scurte luări de cuvânt) - Piața Romană - Piața Universității - Cercul Militar Central - Calea Victoriei - Piața Națiunilor Unite - Palatul Parlamentului.

Organizația a realizat și un video de prezentare.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews