ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Polițistul-pedofil ar fi fost decorat în 2012 cu ordinul „Bărbăție și Credință”, a declarat Dumitru Coarnă, liderul Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual.

„Asistăm la o luptă care-pe-care. Din păcate, noi suntem la mijloc. Poliția Română a nimerit în mijlocul acestui război din întâmplare. Nu știu cum vom ieși de aici... Oricum suntem șifonați, pentru că avem pe noi acel tragic eveniment cu Stan Eugen. 

Dar se pare că a apărut o informație nouă: ar avea o decorație ”Bărbăție și Credință”, undeva în 2012. Apare un nume: Stan Eugen. Un agent șef principal de poliție Stan Ion Eugen a fost decorat de președintele în funcție de la acea dată cu virtutea ”Bărbăție și Credință””, a declarat Dumitru Coarnă, pentru B1 TV.

udecătoria Sectorului 6 a dispus marți arestarea preventivă pentru 30 de zile a polițistului Eugen Stan, acuzat că ar fi agresat sexual doi copii într-un bloc din cartierul bucureștean Drumul Taberei.

Eugen Stan a fost reținut luni de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București, el fiind acuzat de săvârșirea a două infracțiuni de agresiune sexuală asupra unor minori.

„La data de 08.01.2018, procurori criminaliști din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru o perioadă de 24 de ore față de inculpatul S.E. sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de agresiune sexuală", anunță Parchetul Tribunalului București.

Conform sursei citate, "în ziua de 05.01.2018, în intervalul orar 10:10-10:55, în incinta unui bloc din sectorul 6 – în lift și pe palierul etajului 8 - inculpatul S. E. a pupat-o pe obraji, pe gură și în zona abdominală și i-a pus mâna în zonele intime persoanei vătămate, minoră, în vârstă de 5 ani și l-a pupat pe obraji pe minorul în vârstă de 9 ani".

„În cauză urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sectorului 6 în vederea luării măsurii arestării preventive a inculpatului pe o durată de 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, inclusiv cu privire la eventuala implicare a persoanei în cauză în fapte similare", precizează Parchetul Tribunalului București.

Bărbatul a fost prins de polițiști luni dimineață. Agresorul este polițist în cadrul Brigăzii Rutiere a Capitalei, iar la audieri a recunoscut faptele. El ar fi fost recunoscut de către colegii săi, care l-au denunțat duminică după-amiază.

Polițistul se numește Eugen Stan și lucrează de 10 ani în Brigada Rutieră, fiind transferat de la Jandarmerie pe un post de șofer al unui șef din Poliție, este căsătorit și are doi copii.

Anul trecut ar fi încercat să violeze o femeie, iar în 2012 ar fi abuzat sexual o fetiță, tot în Sectorul 6 al Capitalei.