ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Economistul Ilie Șerbănescu a spus, într-o emisiune televizată, că niciun partid parlamentar nu a avut interesul ca Referendumul pentru Familie să fie validat.

Fostul ministru a spus că politicienii au făcut în așa fel încât să arate că poporul român ar fi de fapt, susținător al noilor revoluții sexualitate.


Ilie Șerbănescu a avertizat că ratarea Referendumului ar putea atrage consecințe din partea Divinității.

Dacă discutăm din punctul de vedere al partidelor, eu cred că niciun partid nu avea niciun interes ca acest referendum să reușească. Ei aveau o problemă cu Bruxelles-ul. Și la trădare nu-i întrece nimeni!

["Și de ce l-au mai făcut atunci?”] Ca să dovedească [faptul] că poporul român este un popor european. Și să mă ierte Dumnezeu, acuma românul ăsta murdar pe picioare, corupt, hoț, cum vreți dvs., s-a comportat „supereuropean”, a fost suav, delicat, a iesit din „mocirla” heterosexualității ăsteia învechite, a intrat în epoca asta a sexualismului de tip european și a dat cu piciorul la ceea ce este vechi, nu știu dacă îi mai put picioarele acuma, dupa referendumul ăsta, față de cum îi miroseau înainte, asta nu știu… În felul ăsta, clasa politică trebuie să fie mulțumită ca și-a rezolvat problemele cu Bruxelles-ul, ea e bine acuma. Toți sunt bine cu Bruxelles-ul. Nu vine România acuma să se erijeze în ceva „mai rău” chiar decât Polonia și Ungaria.

Noi stăm rău cu Dumnezeu. Am spus-o! Și Dumnezeu… nu știu, poate exista o milă extraordinară, dar… să nu ne mirăm dacă va veni urgia lui Dumnezeu! [Cristian Bodea, ironic: „Se compensează cu fondurile europene”] Eu, unul, între Dumnezeu și Bruxelles, Îl aleg pe Dumnezeu”.

„După părerea mea, referendumul n-a avut legătură cu partidele – decât în subsidiar, nu este treabă lor -, n-a avut legătură cu Biserica. A avut legătură cu oamenii. E ce au înțeles ei. După părerea mea, oamenii au cam votat împotriva lui Dumnezeu. Așa cred eu. […] Dar oamenii trebuie să se aștepte la urgia lui Dumnezeu!”, a spus el.