ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Maria Elisa Pălimaru nu a cedat în fața schimbărilor din viață, iar faptul că acestea nu au reușit să o doboare, au determinat-o să se ambiționeze pentru a încerca să-și croiască un drum în viață.

Deși în ultimul an de liceu a dat naștere unei fețite, tânăra din județul Vaslui a avut susținerea familiei și și-a continuat studiile. Mai mult decât atât, a luat examenul de Bacalaureat cu 9,96, a treia cea mai bună notă din întreg județul Vaslui.

Pentru curajul  și străduința de care a dat dovadă  și pentru performanța obținută la examenul de Bacalaureat, Maria Elisa Pălimaru a fost distinsă cu diploma de merit „Antim Ivireanul”, anunță ziartarguneamt.ro.

Premierea tinerei a fost posibilă datorită colaborării dintre prof. Elena Preda de la Asociația Profesorilor de Istorie din Neamț (APIN) și Aureliu Surulescu (cel care a jucat rolul lui Ștefan cel Mare în cadrul Festivalului Medieval de la Târgu Neamț și  reprezentant al Organizației „Neamunit”).

Pe lângă diploma de merit, tânăra a fost premiată de asociația ”Neamunit” cu suma de 1.000 de ron.

Maria Elisa Pălimaru e deja studentă la Drept și își dorește să ajungă să practice ceea ce va învăța în facultate.

”Sunt copleșită de toată această situație. Mulțumesc mult pentru aprecieri și pentru ajutorul acordat și sper ca totul să fie bine în continuare pentru că nu te uită Dumnezeu niciodată indiferent de cât de grea poate să pară situația”, a spus Maria Elisa Pălimaru.