Pe Platoul Bucegi, la peste 2.000 metri altitudine, a fost oficiată de Înălțarea Domnului o slujbă de pomenire pentru eroii neamului.

Ceremonialul religios a fost oficiat pe locul unde urmează să fie construită o biserică închinată tuturor eroilor neamului românesc.

Laboratorul ImunoMedica


După Sfânta Liturghie oficiată la Mănăstirea Înălțarea Sfintei Cruci – Caraiman, Arhim. David Petrovici, starețul așezământului, a urcat împreună cu câțiva viețuitori pe Platoul Bucegi, unde a oficiat slujba parastasului.

„Deși vremea nu a fost tocmai prielnică, recunoștința față de eroii neamului nostru merită arătată indiferent de vreme și de timp, deoarece ei și-au jertfit viețile pentru țară și credință”, a spus Arhim. David Petrovici, Exarh pentru mănăstirile din zona de munte a Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Biserica eroilor care urmează să fie construită pe Platoul Bucegi va avea hramurile Înălțarea Domnului și Schimbarea la Față.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.