ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De când a început criza coronavirusului, credincioșii de peste tot au fost printre cei mai afectați. Pentru prima dată în istoria recentă, bisericile nu s-au mai putut aduna, iar când au făcut-o, au realizat-o în condiții speciale.

În acest sens amintim psihoza declanșată de activiști seculariști împotriva preoților care împărtășeau credincioșii după metodologia de secole a Bisericii.

ActiveNews a primit informații, de la mai multe persoane, conform cărora există cazuri de oameni care au fost abuzate la locul de muncă, după ce colegii au aflat că respectiva persoană a frecventat bisericile în perioada în care se putea sau s-au împărtășit.

Dacă cunoașteți astfel de cazuri, care constituie o încălcare clară a dreptului la libertatea de credință și de a practica convingerile religioase în funcție de conștiința fiecăruia, vă rugăm să ne scrieți la adresa contact@activenews.ro, cu mențiunea „Prigonit pentru credință”.