Democrația pe care ne-am dorit-o și din care ne-am tot făcut etalon riscă să intre în comă. E de prea multă vreme asaltată de manipulare, lovită crunt în principiile ei de bază și hrănită cu false proiecții ale libertății ca să mai reziste fără ajutorul tău. Eu țin la democrație. Tu?

Am văzut zilele acestea fața hâdă a celor care pretind democrația, în timp ce mint mitraliat, fără jenă și încearcă să îi paralizeze principiile de bază. Alea despre supunere la vot, despre faptul că e anormal ca o minoritate să se impună asupra unei majorități. Alea despre respect pentru niște pași legali și niște proceduri conforme cu legea.

Ce înseamnă boicotul, dacă nu o chemare la anihilarea democrației? E doar încercare perfidă a unei minorități ideologice de a se impune asupra majorității prin manipulare. E furt cu mâna altuia, luare de prost a semenului bine intenționat dar amețit de propagandă, e o „perversă de Neo-Marxia” prin care tot ceea ce ai considerat ca fiind normal și logic va fi aruncat la coșul de gunoi cu mâna ta, a celui care te lași gândit să nu te duci la vot!

Ce ar însemna un boicot reușit? Nu vă mai lăsați îmbătați de detractorii democrației, care varsă valuri de minciună și propagandă zilele astea...Ar însemna fix că agenda lor va fi accelerată imediat după referendum. Că de îndată vor clama că au avut suportul popular pentru a întoarce fix pe dos ideea de familie, căsătorie, adopție și tot ce mai conține pandorica lor agendă neo-marxist-globalistă. Așa, „democratic”, râzându-le în nas celor care au mușcat la propaganda lor...

Eu țin la democrație. Tu?

DA, voi vota la referendum pentru mama și tata, pentru femeie și bărbat, pentru viitorul copiilor mei și pentru ca societatea în care m-am născut și trăiesc să poată spune în viitor și „nu”, atunci când e cazul. Voi vota împotriva tuturor boicotorilor și sabotorilor democrației, conștiinței și dreptului la auto-definire pe care îl are neamul meu. Tu ce vei face?

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews