ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În perioada 1-15 decembrie 2019, A.S.C.O.R. împreună cu Asociația pentru copii și bătrâni Sfântul Hristofor, organizează prima colectă de Crăciun, pentru oamenii nevoiași din București și județul Ilfov, informează un comunicat de presă.

Scopul acestei campanii umanitare îl reprezintă ajutorarea cu produse food și non-food, pentru cele 22 de cazuri sociale aflate în evidența Asociației Sfântul Hristofor.

Organizatorii îi invită pe doritori să participe la împărțirea de fapte bune acum în prag de sărbători, tuturor celor care au nevoie de ajutorul nostru. Se vor pregăti pachete cu alimente neperisabile și produse cosmetice / sanitare.

Pentru produsele perisabile, doritorii pot face donații în bani direct în contul Asociației Sfântul Hristofor, BCR, Sucursala Unirea: RO40 RNCB 0082 1466 5815 0001, cu mențiunea la detalii plată: „Împarte la toți”.

Donațiile în bunuri, se pot primi la Sediul ASCOR, nu mai târziu de 15 decembrie 2019.

Persoana de contact: Armand (0758 456 765).