ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În perioada 25 octombrie – 7 noiembrie, Holul Oglinzilor din Palatul Victoria găzduiește expoziția cu tema Personalități ale Marelui Război, organizată de Departamentul CENTENAR din cadrul Guvernului României, în parteneriat cu Muzeul Național de Istorie a României.

Plasată în contextul manifestărilor ce au rolul de a marca împlinirea a 100 de ani de la intrarea României în Primul Război Mondial, Expoziția va include prezentarea obiectelor de patrimoniu care au apaținut Generalului Eremia Grigorescu, precum și a unor fotografii ce surprind imagini privind participarea trupelor Armatei Române la Marele Război.

Vernisarea Expoziției Personalități ale Marelui Război va avea loc miercuri, 26 octombrie, ora 9.45, înaintea Ședinței de Guvern, și va include un scurt ceremonial militar, precum și un moment demonstrativ al Asociației „Tradiția Militară”.