ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei de 15 ani care ar fi fost ucisă de Gheroghe Dincă la Caracal, a afirmat, marți seară la B1 TV, că el nu cred că Alexandra ar fi fost omorâtă la locuința bărbatului și susține că în zonă există o mafie locală implicată în proxenetism care ar putea fi implicată în această tragedie.

„Nu mai am încredere aproape deloc în ceea ce se întâmplă. Deci lucrurile sunt bizare, nu au cap și coadă, nu se leagă nimic din ce se întâmplă. Omul ăla cred că este într-un fel sau altul acoperit. Înțeleg că la Caracal au făcut o horă mare toți și nu nu mai declară nimeni în afară de Alexe că procurorul i-a oprit. Polițiștii o pun de o mare miuță locală și spun că noi.. dacă mâine va dovedi sau poimâine se va dovedi că printr-un raport al parchetului că de fapt ei au declarat cu toții că au luat hotărârea la 6 dimineața să intre este clar că avem de-a face cu o mafie. (...)

Eu îți spun direct că eu sunt convins că până la propria contrară că Alexandra nu a fost ucisă acolo, că acest individ este un pion într-o chestie mult mai complexă, nu cred că este un psihopat. Psihopat este sigur dar nu cred că este de capul lui. Cred că mafia de acolo din Caracal care știe foarte bine cine cum și pe unde este cu prostituție cu fete și tot ce fac ei pe acolo, infractori la polițiști, polițiști la judecători, judecători pe la procurori și procurorii la politicieni", a afirmat Alexandru Cumpănașu, în emisiunea "Dosar de Politician" de pe B1TV.

Unchiul Alexandrei a respins complet teoria unei asociații de procurori care vorbea de un corp carbonizat găsit la casa lui Gheorghe Dincă.