ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vineri seara,  în fața magazinului Kaufland de pe Șoseaua Mihai Bravu, București, mai mulți tineri au afișat un banner de protest împotriva a ceea ce, consideră ei, este implicarea retailer-ului în promovarea homosexualității în școli.

„Kaufland, Stop finanțării campaniei homosexuale în școli! Lasă-ne copiii în pace!”, scria pe bannerul afișat de tineri. Pagina de facebook „Sunt naționalist” afirmă că acțiunea a fost de tip „boicot”.

„Vineri 15-03-2019, ora 18 s-a desfășurat o acțiune de tip "boicot" a hipermarketului Kaufland din Șoseaua Mihai Bravu(Dristor), o inițiativă în premieră a unui grup de naționaliști independenți, deoarece acest lanț de magazine, a sponzorizat cu aproximativ un milion de euro, ong-uri militante sexo-marxiste de tip LGBT. 
Considerăm că gestul Kaufland aduce un imens prejudiciu moral societății românești în ansamblu, dar și clienților hipermarketului în particular, deoarece, cu siguranță, aceștia nu au idee despre cum sunt distribuiți banii lor, de către aceste lanțuri de magazine. 

Astfel, bani care ar putea fi utilizați pentru modernizarea unor creșe, orfelinate, spitale, în care sunt mii de copii neajutorați, ajung la ong-uri marxiste LGBT'iste care îi folosesc pentru îndoctrinarea copiilor noștri, cu idei care pun în pericol dezvoltarea sănătoasă, care atacă normalitatea și caută să distrugă starea firească a societății noastre. 
Evitați cumpărăturile din lanțurile de hipermarketuri Kaufland, dacă vă pasă de viitorul copiilor voștri. 
BOICOT KAUFLAND !!!”, notează ei.

Acesta nu este singurul protest împotriva Kaufland. Un mesaj asemănător cu cel de pe banner a fost pus pe un avizier al unui magazin din Capitală, anunța ActiveNews pe 6 martie.

La sfârșitul lunii februarie, ActiveNews a informat că retailer-ul Kaufland a finanțat un program de educație pentru elevi în care acestora li se predă printre altele ideologia gender. De asemenea, în cadrul programului, profesorii sunt învățați că „pornografia crește nivelul de informare al celor ce o utilizează”. Detalii, aici.