Cei doi copii care au dispărut dintr-o localitate din Vaslui, în urmă cu două zile, au fost găsiți joi dimineață. Dacă fetița a fost găsită în viață, la peste șapte kilometri de locul de unde au dispărut, pe un drum dintr-un sat vecin, băiatul a fost găsit în stop cardio-respirator. La scurt timp, băiatul de cinci ani a murit, anunță Antena3.ro.

Fetița i-a condus pe salvatori la verișorul ei care rămăsese în pădure. Lili Trifu a subliniat că tatăl fetiței este la al doilea incident de acest fel, în urmă cu trei ani familia pierzând urma unui alt copil, care a fost găsit apoi de un călugăr.

Fetița a fost transportată la spital, după ce timp de două zile și două nopți a stat în pădure, în ploaie, la temperaturi scăzute.

Peste 600 de polițiști, jandarmi și localnici, plus un elicopter cu termoviziune s-au mobilizat pentru a-i găsi pe cei doi copii de 4, respectiv 5 ani, care au dispărut în pădurea de la marginea satului Micești, în urmă cu două zile.

Autoritățile au adus și câini special antrenati pentru a da de urma copiilor, însă interventia a fost una dificila din cauza ploii și a desișurilor din zonă.