ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fiica lui Gheorghe Dincă a declarat miercuri seară la Antena3 că nu o să-și ierte tatăl, dacă va fi dovedit vinovat pentru crimele din Caracal, și a adăugat că acesta nu a fost niciodată un om violent, de aceea familia a fost șocată când a aflat crimele de care este suspectat, informează Mediafax.

„E distrusă (soția lui Dincă, n.r.). Legat de mama mea, o să fie niște declarații. (...) Eu nu scuz, dacă e adevărat ceea ce a făcut, nu o să-l iert. Nu am cuvinte să mă exprim dacă e fapta, să fim înțeleși. Mama mea nu are nicio legătură. Nu a lucrat niciodată - nici tatăl - în Bari sau pe lângă Bari sau în zona de sud. Nu există așa ceva. Mama mea a lucrat până în ultima zi - acte au fost depuse la autorități - a lucrat cu carte de muncă într-un restaurant. Nu în zona Bari”, a declarat fiica lui Gheorghe Dincă, la Antena3.

Aceasta i-a luat apărarea tatălui său, susținând că bărbatul nu s-a purtat agresiv în familie.

„Nu a fost niciodată violent, să ne bată sau să-i rupă mamei o mână sau să înnegrească un ochi. (...) Niciunul nu e implicat în niciun trafic. Și se poate verifica. (...) Eu știu că lucra într-un service, nu lipsea niciodată, mai mult de ora 10-11 nu stiu să fi plecat. (...) În ziua de azi nu mai bagi mâna în foc pentru nimeni. Din punctul meu de vedere și al familiei, am fost foarte șocați să aflăm această faptă. Se pare că până în momentul de față sunt indicii că ar fi făcut. Nu vreau să mă gândesc ce simt părinții ăia, pentru că oricum sunt mai distruși decât noi, sunt două dureri diferite, a lor mai mare decât a noastră”, a mărturisit Daniela Dincă. Aceasta așteaptă finalizarea anchetei și stabilirea vinovățiilor pentru a putea să-și mai privească tatăl în ochi.

„Aș vrea să-l privesc în ochi să-l întreb să văd dacă a făcut și dacă s-a gândit o clipă la acei copii și la copiii lui”, a concluzionat fiica principalului suspect în cazul disparițiilor de adolescente de la Caracal.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews