ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ambasadorul Rusiei la București, Valeri Kuzmin, a dezvăluit că filmul care a însoțit donația pentru Cumințenia Pământului este făcut de români. Ambasadorul Valeri Kuzmin a declarat acest lucru într-un interviu în exclusivitate pentru Digi24, interviu ce va fi difuzat sâmbătă, la Pașaport Diplomatic.

 „Nu ar trebui să luați acest film drept o declarație oficială semnată și parafată a Rusiei. A fost... Vă pot dezvălui un secret: i-am rugat pe prietenii noștri din România să pregătească o contrainterpretare, dacă vreți să o numim așa (la campania Cumințenia Pământului – n.r.). Nu vă spun că aceasta este o interpretare perfectă a istoriei.

Aceasta este o interpretare a prietenilor noștri din România drept una pozitivă. Repet, nu este o poziție formală a Rusiei, nu este poziția unui sinod istoric, a unei comisii comune, este opinia mea.”, a declarat Valeri Kuzmin, ambasadorul Rusiei la București.