Filozoful Sorin Lavric spune că Parlamentul are șansa să corecteze imaginea proastă pe care o are în ochii românilor, răspunzând celor trei milioane de semnături care cer ca un referendum pentru definirea căsătoriei să aibă loc concomitent cu alegerile parlamentare din decembrie.

„Pentru români, politicianul a devenit simbolul corupției, al duplicității și al lipsei de caracter.Acum Parlamentul poate să corecteze această imagine pe care românii și-au făcut-o despre politicieni, având în sfârșit o reacție la petiția pe care noi am depus-o despre natura căsătoriei. Căsătoria trebuie să fie între bărbat și femeie”, a spus Sorin Lavric.
 
Mesajul integral al scriitorului Sorin Lavric este mai jos.

Sorin Lavric sprijină Coaliția pentru Familie

Scriitorul Sorin Lavric sprijină Coaliția pentru Familie și referendumul pentru căsătorie #romania #3milioane #pentrufamilie #alegeri2016

Posted by Coaliția pentru Familie on 29 Septembrie 2016

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews