ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Operațiunea de blocare masivă a conturilor facebook ale anti-globaliștilor, ca și operațiunea de demonizare a medicului ieșean Răzvan Constantinescu, aflată încă în curs, sunt acțiuni deliberate și coroborate între corporatocrație și Statul Paralel, implicit acoperiții ei din mass-media și de pe rețelele de socializare, toți cei care vor să termine rapid și radical cu „trecutul" - Familie, Biserica, Tradiție, Stat, inclusiv cu democrația electivă. 

Câțiva aleși vor trebui să conducă masa de ignoranți patibulari, "edentați" (apud G. Liiceanu), incapabili să voteze cu cine este girat de proprietarii Cheii Fericirii Absolute.

La Sibiu tocmai s-a încheiat o consfătuire a ONG-urilor Soros, în care s-au trasat direcțiile de atac. Conturile Facebook au fost închise brusc, iar protestele ''spontane'' împânzesc țara. Agresivitatea atinge cote maxime, dușmanii Revoluției fiind purtați apoi, simbolic, prin piețele publice (canale tv, presă). Mii de conturi false atacă indezirabilii în haită, folosind un limbaj de o vulgaritate extremă.
Asistăm la un experiment care încercă să observe reacțiile, nodurile de solidaritate, replierile, direcțiile de contraatac șamd, în virtutea stopării definitive a vocilor opoziției la procesul forțat, revoluționar, de globalizare.

Care sunt noile direcții de forță mondialiste?

Recenta dezbatere, de la începutul lunii noiembrie, din Congresul SUA, în care mainstreamul politic a chemat la ordine corporațiile (care i-au pus în funcții pe unii dintre ei) a făcut o demonstrație, sub ochii întregii lumi: a aratat încotro mergem. După dezbateri aprinse, Stăpânii Internetului au arătat că nu pot face față la implicarea Rusiei și vicierea rezultatului alegerilor. Din SUA. Pare că e de râs, nu? Nu prea e. Ba e chiar sinistru.

Paul Dragoș Aligica, un politolog neoliberal ce nu poate fi bănuit nicio secundă de simpatii moscovite, a scris un rechizitoriu extrem de tăios pe subiect, oarecum înspăimântat de faptul că se anunță un Armaghedon în zona informațiilor din spațiul electronic, dominat total de giganții Facebook, Google și Twitter. Care, după ce "au făcut în campania electorală caz public din poziția partinică față de un candidat" (Hillary Clinton - n.m.), iar "angajații lor la toate nivelele au o anumită înclinare ideologică și politică pe care nu se sfiesc să o afirme și susțină atât prin patternul lor de donații politice cât și prin modul în care își exercită responasabilitațile profesionale" (sunt angajați exclusiv progresiști pro LGBT, pro-avort, pro-gender etc, orice abatere însemnând eliminarea din spațiul Stăpânilor Internetului - n.m.). "TOATE aceste canale și fluxuri și platforme sunt pompate la greu resursele financiare și de influență ale establihsmentului american, ale celui occidental-european" [...] "Bun. Și ce se întâmplă? Vine domnule Rusia, și cumpără adduri de 126 de mii de dolari, pe Facebook. (Mă rog, înmulțiți cu 10, sau cu cât vreți și comparați apoi cu bugetul de campanie de peste un miliard, DOAR bugetul ei, al părții vătămate [Hillary Clinton - n.m.] sau comparați cu bugetul de advertising al Facebook) Da. Și inserteaza "fake news" pe acest megaconglomerat propagandistic, pe acest leviatan fără precedent în istorie și fac ei ce fac acolo, cu niște "boti"... Și? Îi dă, domnule, cu roatele în sus. Kaput. Da. Uite așa. Schimbă RADICAL dinamica electorală în ditamai SUA, în, atenție: un sistem de vot bazat pe colegiu electoral. Nici mai mult nici mai puțin!"[...] "ATENȚIE, fără că vreuna dintre toate agențiile alea știute de la TV și cinema -aia cu drone, tehnologie, spioni, supercalculatoare- CIA, NSA, FBI și încă vreo 5-6 altele, cărora nici numele nu li se știe, niciuna deci, să poată face ceva. Ăia - cei mai tari în intelligence și counterintaelligence din lume- n-au putut, oameni buni, împiedica această operațiune." - închei citatul.

Ridicolul este perfect. Corporatocrația încă nu și-a revenit, deși a trecut un an de atunci, din pierderea Casei Albe de către Hillary Clinton, iar aceasta se reverberează în România capturată de Statul Paralel, inclusiv în presă (Adevărul, Hotnews, ProTv, ziare.com, Realitatea). Mulți se prefac că Trump a pierdut, de fapt, alegerile. La televizor se desenează permanent o altă realitate.

Ce anunță însă această farsă din Congresul SUA?

O ideologizare TOTALĂ a zonei de internet controlată de giganții mondiali. Nicio abatere nu va mai fi tolerată, orice deviationism va fi imediat stopat. Nu mai vorbim de vocile conservatoare, care, în urma acestui "congres" al Stăpânilor Internetului, vor fi complet anihilate în spațiul mediatic mainstream și din rețelele de socializare.
Revolutia Globalistă nu are voie să se împiedice într-un instrument care a fost creat pentru manipulare și control! Clar?
Orice încercare de resuveranizare a Statului Român, pe model polonez, maghiar, ceh etc. este de neconceput pentru ambasada Lumii Globaliste ridicată pe terenul lui Popoviciu - un escroc condamnat la 7 ani de închisoare, dispărut din țară, dar apărat de un avocat american cu un CV remarcabil: Louis Freeh a fost director al FBI.

Ambasadorul Klemm este, de fapt, ambasadorul corporatocrației ''soros'', care a acaparat aparatul birocratic (inclusiv Departamentul de Stat), a preluat presa mainstream și vârfurile serviciilor. României i s-a exportat modelul italian, la o scară mult mai profundă și folosind modelul demantelării partidelor din Cizmă prin anti-corupție ("Mani Pulite" a fost o operațiune coordonată de CIA), o dată cu înființarea DNA și a unei procuraturi în care dosarele se fac împreună cu SRI, iar apoi cei care sunt indezirabili intră în malaxorul unei justiții unde sunt plasați judecători acoperiți.
Amintiți-vă cum a fost terfelit judecătorul Toni Greblă atunci când s-a opus legilor Big Brother. Era nu un inginer sau un șofer de TIR, ci ditamai judecătorul la Curtea Constituțională a României, cel mai înalt for juridic al țării.

Am ajuns la momentul în care ascultarile de telefoane se fac în masă: col. SRI Nicolae Ulieru mărturisea că "pe vremea lui Virgil Măgureanu se făceau 200-300 interceptări pe an, nu 260.000 de ascultări, ca acum". Am ajuns la momentul în care SRI instrumentează dosare în justiție, iar col. Dragomir face afirmația că DNA a devenit doar o extensie a SRI. Iar asta se întâmplă la peste un sfert de secol de la căderea comunismului.

Remember:
Mediafax, 20 mai 2012: "Ambasadorul Gitenstein 'are tot dreptul' să facă aprecieri la adresa procurorului-șef al DNA, pentru că Departamentul de Stat al SUA a "finanțat" atât DIICOT, cât și DNA și este interesat de ce se întâmplă cu această 'investiție', a declarat, duminică, vicepreședintele PDL Monica Macovei [...] : "Da, are tot dreptul ambasadorul american sau alți ambasadori să facă astfel de comentarii, pentru că SUA, Departamentul de Stat, a finanțat atât DIICOT, cât și DNA, adică parchetele specializate pe crimă organizată și corupție. Sigur că-i interesează ce se întâmplă cu INVESTIȚIA lor, în sens de EFICIENȚĂ (s.m.) Doi: au investitori străini. Investorii străini sunt interesați să nu fie corupție în România. Cine luptă cu corupția din România, la nivel de investigații? DNA. Deci e firesc și normal să fie îngrijorat și să-și spună părerea cu privire la cum e condus DNA, dacă e condus eficient împotriva corupției sau nu", a explicat Monica Macovei.
Modul în care DNA a ajuns stat în stat, protejând interesele politice și financiare ale marilor corporații (dosarele Microsoft și EADS nu ating nici cu o pană pe decidenții din companiile străine, ci doar pe executanții români, care și ei, la rândul lor, au parte de o protecție specială, iar tunul tras de Bechtel cu cea mai scumpă autostrada din lume, nici măcar nu este cercetat), pulverizând însă capitalul românesc "corupt" și partidele politice "corupte".
Ca premiu de excelență pentru modul în care a acționat în politică românească, ex-ambasadorul american la București Mark Gitenstein, a fost pus să conducă Fondul Proprietatea (FP), cel mai mare fond de investiții închis din lume, ce are pachete de acțiuni inclusiv la OMV și Hidroelectrica. Veniturile brute ale FP din dividende, în primele șase luni ale acestui an, au fost de 539,9 milioane lei (136 milioane dolari). Bani care vin fără să miști un deget.

Așa poate se înțelege de ce șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, plagiatoarea "în limite rezonabile" a lucrării de diplomă, prezentă în noaptea alegerilor din 2009 (suspecte de a fi fost fraudate) în casa ignarului general Oprea și alături de "penalul Dragnea" în vilele SRI în curtea cărora se tranșau porci de Crăciun, este înzestrată cu puteri absolute, inaccesibile altor muritori, care fac să tremure și pe cei de la Inspecția Judiciară, veniți după mulți ani să facă un raport de activitate.
Deși instituția este brăzdată de mari scandaluri în ultimul timp, iar procurori din cadrul DNA au făcut abuzuri, profitând de intangibilitatea instituției, totuși forțele externe care doresc controlul statului român o protejează cu obstinație. Asumându-și chiar si riscul de a fi din ce în ce mai detestate.

România trebuie să rămână, cu orice preț (inclusiv prin acțiuni de tipul ''Colectiv'') o insulă globalistă în spatele blocului suveranist al Vișegrad. De fapt, un cap de pod al trădării valorilor europene. În acest scop, este folosită recurent tema ''pericolului rusesc'', care amenință pe toată lumea: influențează Brexitul, ''manipulează'' alegerile din SUA, folosesc hackeri ca taximetristul român Gucifer, schimbă harta Europei prin ''sprijinul dat secesioniștilor'' catalani sau scoțieni, ''ajută'' partide conservatoare din Vest ori mari mișcări civice ce se opun revoluției sexomarxiste - cum ar fi, pe plan local, Coaliția pentru Familie.
 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews