ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primarul General, Gabriela Firea, a anunțat că l-a demis pe managerul Spitalului Colentina, pentru că nu a respectat contractul de management, în sensul că, pe timpul viscolului, nu a asigurat pacieților condiții decente.

”Șase luni, conducătorii de instituții din subordinea Primăriei au avut ocazia să demonstreze cetățenilor și mie, ca ales al lor, că își fac datoria, că dacă au vrut să fie directori, manageri și alte funcții importante, au înțeles că nu au doar drepturi, ci mai ales obligații. Am semnat dispoziția pentru demiterea managerului Spitalului Colentina, pentru nerespectarea contractului de management: asigarea condițiilor decente, normale pentru toți pecienții”, a declarat Firea.

Aceasta a mai prezicat că va proceda la fel cu orice șef de instituție care nu-și face treaba.

”La fel va fi cu orice manager de spital sau instituție care nu-și respectă contractul și nu-și asumă responsabilități și crede că poate face ce vrea față de cetățeni. Nu pot să tolerez astfel de atitudini! Șase luni a fost o perioadă de acomodare. Mâine, dacă alt manager se dovedește că nu-și respectă obligațiile, pleacă acasă cum a plecat și directorul RATB, care și-a asumat un plan de măsuri, a plecat în concediu și a lăsat o situație dezastruoasă. A fost instituția cea mai nepregătită pentru codul galben și portocaliu!”, a mai spus Firea.