ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La o zi după moartea tatălui său, fiului lui Dan Adamescu a primit, după cinci amânări, decizia de respingere a cererii de anulare a mandatului său.

 Acum acesta a decis că este momentul să vorbească mai mult și susține că este folosit ca unealtă pentru șantaj.


„De asta cred că mă vor autoritățile române, pentru că vor să mă închidă. Acesta este motivul principal, să mă bage la închisoare. Tatăl meu a fost condamnat din prima zi de proces. Acțiunile sale au fost declarate ilegale în momentul în care a apărut în sala de judecată, în prima zi. Nu a avut dreptul la eliberare condiționată pentru că a negat acuzațiile care i se aduceau. Nu a fost un proces. A fost o decizie politică și totul a fost făcut printr-un ordin primit de sus. Sunt folosit ca unealtă de șantaj. Tatăl meu a stat mereu cu capul sus, și-a declarat mereu nevinovăția în România”, a declarat Alexandru Adamescu, fiul miliardarului, la Antena 3.