ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un flash-mob interesant a avut loc duminică în Piața Obor din Capitală. Acțiunea, inițiată de Cezar Ionașcu și la care a luat parte și Pompiliu Diplan, a avut menirea să fie un îndemn pentru viață normală.

„Sus inimile! acțiunea care a luat naștere astăzi(duminică,14 iunie) este despre lucrurile esențiale la care avem dreptul cu toții. Sus inimile este despre a respira o viață normală, plină de iubire, autenticitate, bunăstare și împlinire. Este despre momentul când înțelegi că toți suntem unul, aceeași voce în toate piepturile – VOCEA INIMII. Am generat această mișcare de solidaritate a oamenilor, pentru oameni. Nu se vrea o mișcare împotriva măsurilor sanitare impuse de autorități, ci doar un îndemn la exprimarea adevărului, la dreptul de a respira”, este mesajul inițiatorului mișcării, Cezar Ionașcu.


Vă îndemn ca în următoarele zile, în marile orașe în care locuiți: Cluj, Timișoara, Constanța, Iași, Galați, Arad, Oradea, Baia Mare, Craiova, Brașov, Sibiu și oriunde simțiți, să susțineți și să continuați acțiunea începută de mine astăzi, 14 iunie, în București!”, a mai transmis Ionașcu.

În România purtarea măștii de protecție este obligatorie în spații închise și în transport public.