ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Un flash-mob interesant a avut loc duminică în Piața Obor din Capitală. Acțiunea, inițiată de Cezar Ionașcu și la care a luat parte și Pompiliu Diplan, a avut menirea să fie un îndemn pentru viață normală.

„Sus inimile! acțiunea care a luat naștere astăzi(duminică,14 iunie) este despre lucrurile esențiale la care avem dreptul cu toții. Sus inimile este despre a respira o viață normală, plină de iubire, autenticitate, bunăstare și împlinire. Este despre momentul când înțelegi că toți suntem unul, aceeași voce în toate piepturile – VOCEA INIMII. Am generat această mișcare de solidaritate a oamenilor, pentru oameni. Nu se vrea o mișcare împotriva măsurilor sanitare impuse de autorități, ci doar un îndemn la exprimarea adevărului, la dreptul de a respira”, este mesajul inițiatorului mișcării, Cezar Ionașcu.


Vă îndemn ca în următoarele zile, în marile orașe în care locuiți: Cluj, Timișoara, Constanța, Iași, Galați, Arad, Oradea, Baia Mare, Craiova, Brașov, Sibiu și oriunde simțiți, să susțineți și să continuați acțiunea începută de mine astăzi, 14 iunie, în București!”, a mai transmis Ionașcu.

În România purtarea măștii de protecție este obligatorie în spații închise și în transport public.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews