Florin Barbu, românul care a rămas fără copii după ce au fost dați spre adopție unui cuplu de homosexuali din Marea Britanie, este în greva foamei de aproape o lună.

Protestul său se desfășoară în București, în fața Ambasadei Angliei.

Copiii au fost luați de statul englez din cauza certurilor dintre părinți și au fost dați spre adopție unui cuplu gay. În această primăvară, CEDO a refuzat punerea pe rol a unei sesizări a lui Florin Barbu.

Barbu a postat pe Facebook un mesaj în care spune că este convins că cei doi copii ai săi au fost uciși pentru organe.

„Sunt convins pe zi ce trece, copiii nu mai trăiesc! Rinichii, ficații, organele lor interne au fost vândute? Normal că nu vor să mă lase să vorbesc cu ei! Nu mai au ce să-mi arate deoarece copiii nu mai trăiesc!

Asta sau au fost maltratați până la moarte. Altfel nu se explică de ce nu au curaj să mă lase să vorbesc cu ei să mă conving că sunt bine! Vor să mă mintă că sunt bine ca să renunț la greva foamei! Dacă nu le păsa că eu o să mor în orice clipă, cu siguranță nu le păsa nici de copiii mei și nici de ....!

Considerați că dacă închei greva foamei mă vor lăsa să vorbesc cu copiii mei și îi vor repatria? Eu nu cred! Și data trecută când am făcut greva foamei mi-au promis că dacă mă opresc o să se ocupe de caz. Dar nu s-a întâmplat nimic! Unde sunt copiii mei? Cine îi aduce înapoi?”, a spus Barbu.
 

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te.


Fiecare dintre voi poate contribui. Susține ActiveNews