ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doru Mihail Dinu Cristea, doctor de medicină internă, a fost găsit, săptămâna trecută, decedat în locuința sa din satul Cârciumărești, comuna Leordeni, transmite jurnaluldearges.ro
 
Doctorul Doru Mihail Dinu Cristea avea 76 de ani și trăia singur de câțiva ani. Descoperirea a fost făcută după câteva luni de la moartea medicului, întrucât cadavrul era în putrefacție.

În București, fostul doctor a avut cabinet individual de medicină internă în Sectorul 5 și a fost o perioadă chiar medicul lui Traian Băsescu, după cum a mărturisit el însuși, în urmă cu un an, unei persoane în care avea încredere. De altfel, de câțiva ani buni, medicul în vârstă de 76 de ani se retrăsese la țară, unde trăia de unul singur, fiind divorțat. Își cumpărase o casă în Leordeni pe care a extins-o. Lângă gardul masiv, cu porți forjate, a construit și o troiță, care a fost sfințită de preotul din parohie, părintele Ionuț Stanciu.

Avea trei copii, plecați toți peste hotare, în Canada și Germania, însă legăturile pesemne că nu erau așa strânse, dovadă că dispariția bărbatului a fost sesizată extrem de târziu. În ultima perioadă nu mai fusese văzut nici de vecini. Aceștia i-au povestit preotului că au încercat în zadar să ia legătura cu doctorul în urmă cu câteva săptămâni. 

Abia zilele trecute, poliția a forțat ușa de la intrarea în casă după ce i-a contactat pe copiii medicului. În casă au găsit un cadavru mumificat, căzut, „după câteva luni de stat acolo…”.