ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul preot Cristian Pomohaci a transmis o scrisoare comisiilor de cultură și media din Camera Deputaților, respectiv Senat, în care cere sesizarea Consiliului Național al Audiovizualului, referitor la atacurile din presă la adresa sa.

Cristian Pomohaci se plânge, în scrisoarea transmisă Parlamentului, de „pasivitatea inadmisibilă manifestată de către Consiliul Național al Audiovizualului” și cere sesizarea acestei instituții, cu referire la atacurile din presă la adresa sa. 

Documentul este scris de mână și denunță două emisiuni de la Antena 1 și Antena Stars, dar și refuzul CNA de a răspunse unei sesizări.

Fostul preot Cristian Pomohaci a fost caterisit în ședința Consistoriului Eparhial al Arhiepiscopiei Alba Iuliei în data de 27 iulie 2017, fiind acuzat că a racolat un minor în scopuri sexuale. Acesta a uzat de dreptul de contestare a hotărârii de caterisire, depunând apel, în termen legal, la Consistoriul Mitropolitan al Mitropoliei Ardealului.