ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul principe Nicolae a postat un mesaj emoționant în care își exprimă regretul pentru pierderea bunicii sale, numind-o "Regina mea blândă".
 
Nepotul Reginei Ana o caracterizează ca fiind o "femeie cu un caracter tare ca o piatră și o bunătate nobilă", de la care a învățat că "tăcerea și discreția, atunci când le simți ca principii de neclintit, nu sunt un simbol al slăbiciunii, ci al tăriei și demnității".
 
Avocatul Casei Regale a României, Adrian Vasiliu, a anunțat că Regina Ana va fi înmormântată la Curtea de Argeș.
 
"Dumnezeu să te ierte, Regina mea blândă!

O femeie cu un caracter tare ca o piatră și o bunătate nobilă, pe care nu le-am întâlnit la altcineva.

Urmează un doliu care învăluie națiunea în durere. Cu ochii în lacrimi, îi rog pe români să se roage pentru sufletul Reginei și pentru sănătatea Regelui.

De la bunica mea am învățat că tăcerea și discreția, atunci când le simți ca principii de neclintit, nu sunt un simbol al slăbiciunii, ci al tăriei și demnității", a scris pe contul său de Facebook Principele Nicolae.