ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pavilionul central al Romexpo va fi transformat într-o sală polivalentă cu 15.000 de locuri, vestiare, loje și tot ce e necesar pentru desfășurarea de activități sportive, mai puțin rugby și fotbal, potrivit primarului general al Capitalei, Gabriela Firea.

„Pavilionul central al Romexpo va fi transformat într-o sala polvalentă, cu 15.000 de locuri, cu vestiare, loje, cu tot ce e necesar desfășurării activităților sportive. În maximum un an și jumătate se vor putea obține toate avizele și Bucureștiul va putea organiza evenimente de amploare", a declarat, miercuri, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Autoritățile estimează că într-un an de zile, sala va fi amenajată.

„Noi estimăm că într-un an de zile sala va putea fi amenajată. Practic, clădirea rămâne la fel la exterior, structura de rezistență rămâne la fel, doar la interior se vor face modificări. Aici se vor putea organiza toate evenimentele, mai puțin fotbal și rugby", a declarat președinte Camerei de Comerț și Industrie a României, Mihai Daraban.