ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Târgul de Crăciun din București va fi mutat din Piața Unviersității. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, vrea ca evenimentul să fie organizat anul acesta în Piața Consituției.

Gabriela Firea vrea ca târgul de Crăociun să fie organizat anul acesta în Piața Constituției, nu în Piața Universității, unde a avut loc până acum. În plus, primarul Capitalei vrea ca Centrul Vechi să devină una din cele mai atractive zone, de Sărbători. În acest sens, Firea s-a întâlnit luni, la sediul Primăriei Municipiului București, cu investitorii din Centrul Istoric.

„În premieră, Târgul de Crăciun va avea loc anul acesta în Piața Constituției, iar că noutate îmi doresc foarte mult să introducem în conceptul de promovare și Centrul Vechi. Pentru a face acest lucru posibil este nevoie să lucrăm împreună, să fim parteneri, în așa fel încât să împodobim tot Centrul Vechi într-un mod deosebit, să creăm și aici atmosfera de sărbătoare”, a spus Firea, potrivit evz.ro.

ÎNTOARCEREA LA HRISTOS! 5 februarie: Urcarea la Ceruri a lui Ioan Ianolide, unul dintre marii SFINȚI MĂRTURISITORI din închisorile bolșevice. Scrisoarea soției DEȚINUTULUI PROFET și CĂRȚILE LUI (PDF) / MĂRTURII VIDEO