ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea solicită Metrorex să oprească greva de săptămâna viitoare, deoarece pune în dificultate de transport toți călătorii, informează Hotnews.ro

Primăria Capitalei a emis duminică un comunicat de presă prin care solicită Metrorex să își rezolve cât mai rapid  problemele legate de relația sindicat și autoritățile statului.

"Fac apel la responsabilitatea și profesionalismul reprezentanților Ministerului Transporturilor să identifice urgent soluții, astfel încât greva generală de la metrou să fie anulată, pentru că un astfel de eveniment ar afecta serios viața bucureștenilor", afirmă primarul Gabriela Firea, citată în comunicat. 

Tot în comunicat, Primăria Capitalei îi asigură pe bucureșteni că va lua măsuri pentru asigurarea la capacitate maximă a transportului public de suprafață, dacă Metrorex nu va opri greva de săptămâna viitoare.