Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea solicită Metrorex să oprească greva de săptămâna viitoare, deoarece pune în dificultate de transport toți călătorii, informează Hotnews.ro

Primăria Capitalei a emis duminică un comunicat de presă prin care solicită Metrorex să își rezolve cât mai rapid  problemele legate de relația sindicat și autoritățile statului.

"Fac apel la responsabilitatea și profesionalismul reprezentanților Ministerului Transporturilor să identifice urgent soluții, astfel încât greva generală de la metrou să fie anulată, pentru că un astfel de eveniment ar afecta serios viața bucureștenilor", afirmă primarul Gabriela Firea, citată în comunicat. 

Tot în comunicat, Primăria Capitalei îi asigură pe bucureșteni că va lua măsuri pentru asigurarea la capacitate maximă a transportului public de suprafață, dacă Metrorex nu va opri greva de săptămâna viitoare.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.