ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul George Damian scrie pe blogul său despre ultimul anunț al Ministerului Sănătății, cel despre declanșarea unei epidemii de rujeolă în România.

Damian analizează situația sistemului medical românesc, despre care spune că nu mai este privit cu încredere de către cetățeni.

„Treaba cu Olivia Steer am lămurit-o: oamenii nu mai au încredere în sistemul medical românesc și caută soluții alternative, oricât de extreme ar părea. Doar cine nu a avut de-a face cu o chestie serioasă de sănătate își permite să aibe păreri. Dacă românii ar avea încredere în sistemul medical și nu ar fi jefuiți de javrele care au transformat sănătatea în negoț, Olivia Steer ar fi o extremistă delirantă. Însă ea are audiență printre oamenii disperați și sătui de jaful la care sunt supuși.

Să recapitulăm: statul strânge de la oameni miliarde de euro, nu mai există medicamente fabricate în România, medicii te trimit să cumperi chestii monopoliste și scumpe. Vinovații sunt Olivia Steer și ortodocșii”, a scris fostul jurnalist de la Ziua pe blogul personal.
 
Continuarea articolului este AICI.

Conferința doctorului francez, consultant al Organizației Mondiale a Sănătății menționat de Olivia Steer: Nu înțelegem cum funcționează vaccinurile. În anii'60, milioane de americani au primit un vaccin tumorigen. Se poate întâmpla din nou!