ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În urmă cu o săptămână a avut loc în România și Republica Moldova a VII-a ediție a evenimentului Marșul pentru viață 2017 - „Ajută mama și copilul! Ei depind de tine”.

Printre cei 110.000 de participanți din toată România s-a aflat și cunoscutul om de afaceri și filantrop Gigi Becali.

Acesta a fost abordat, printr-unul dintre apropiații săi, de o fată minoră, care i-a relatat că este însărcinată, dar este presată de familie să facă avort, dar ea nu dorește asta. Impresionat de vorbele tinerei, Becali s-a oferit să o ajute și i-a oferit un loc în care să locuiască, angajându-se să-i plătească chiria și întreținerea.

România ocupă  locul a doilea în lume în statistica numărului total de avorturi raportat la populația actuală (Rusia este pe locul întâi): 22.832.650 de avorturi legale, chirurgicale, doar în spitalele de stat, în perioada 1958–iunie 2016, față de o populație de 19.760.000 de persoane la 1 ianuarie 2016.