ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gheorghe Piperea a scris despre povestea unei femei condamnate la trei ani de închisoare cu executare pentru că a furat mâncare pentru copiii săi.

Avocatul s-a arătat consternat de faptul că cele mai multe mesaje pe care le-a primit pe contul său de Facebook o blamau pe această femeie pentru gestul său și dădeau dreptate justiției. Din păcate, sunt persoane pe care le vedem zilnic la TV și care fură milioane de euro, primind sentințe cu suspendare, iar pentru furtul unor alimente, o mamă trebuie să facă trei ani de închisoare.

Un caz asemănător s-a produs în Italia în 2011, iar după cinci ani de procese, un om al străzii a fost achitat după ce a furat niște cârnați și două bucăți de brânză dintr-un supermarket din Genova, în valoare de patru euro.

”Daca ar veni un Hitler acum in Romania ar avea sute de mii de adepti in maxim 6 luni.

Dupa postarea de azi relativa la femeia condamnata in lipsa la trei ani de inchisoare cu executare pentru furt de mancare, am avut zeci de mesaje fasciste de la o sumedenie de trolli pe care i-am banat. Din pacate, au fost si insi cu nume si prenume care au spus ca femeia in cauza merita pedeapsa.

Priviti aici o mostra de suflet catranit de om care se crede crestin :

"O putem ajuta legandu-i trompele. Nu e vina vânzătorilor de mâncare că doamna vrea să facă copii. Dacă te irită atât de tare că nu are ce să mănânce, du-te și cumpără-i de mâncare. Măcar așa o să facă mai puțini copii timp de 9 ani".

O mare parte din Romania de azi, prea mare, are nevoie urgenta de o vindecare a sufletului.”, a scris Gheorghe Piperea pe contul său de Facebook.