ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Avocatul Gheorghe Piperea, candidat AUR la alegerile europarlamentare, a declarat joi, la Craiova, că în România fenomenul drogurilor a devenit extrem de periculos pentru copii, pentru că este atât de mult scăpat de sub control, încât polițiști, reprezentanți ai serviciilor secrete, procurori, judecători sunt și consumatori, și traficanți de droguri.

„Anul 2024 este crucial pentru existența României, pentru existența statului de drept, pentru existența democrației. Copilul nostru, fie că are 7 ani, că are 12 ani sau 16 ani, este un consumator de mărfuri și de servicii. Pe lângă ceea ce cumpără cu cardul nostru în fiecare zi, copilul nostru consumă ideologie. Dar copilul nostru consumă din nefericire și pastile, droguri. La ora actuală sunt rețele de socializare care nu se mai jenează să facă reclamă la pastile și la droguri, să facă și grupuri de discuție și de tranzacționare a drogurilor, de la iarba de calitate în sus, de la pastilele de doi lei la opioide, către droguri foarte periculoase. Este un lucru pe care puterea actuală care se vrea stabilă l-a scăpat atât de mult de sub mână încât la ora actuală, aproape lunar, vedem la televizor oameni omorâți sau schilodiți de consumatori de droguri care s-au urcat la volan. E atât de scăpat de sub control acest fenomen încât polițiști, reprezentanți ai serviciilor secrete, procurori, judecători sunt și consumatori de droguri și traficanți de droguri. Și asta este stabilitatea pe care și-o dorește Partidul Comasat Român”, a spus Piperea într-o conferință de presă la sediul AUR Dolj, potrivit stiripesurse.ro

Acesta a mai afirmat că poate cel mai grav lucru este faptul că ideologia pe care o consumă copiii nu este cea proprie religiilor tradiționale, mai ales creștinismului, ci este vorba despre ideologia de gen, de exemplu.