ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Avocatul Gheorghe Piperea a comentat avalanșa de texte derogatorii la adresa bătrânilor și pensionarilor, care au apărut în ultima vreme pe rețelele de socializare, dar nu numai, în urma scandalului dintre ANAF și Antena 3.

"Pe Facebook circula intens texte ale asa-zisilor tineri frumosi si inteligenti care se revolta ca "batrinii" ies in strada pentru diverse cauze. 

Aceiasi tineri sunt luati de lobby-istii sistemului si pusi in centrul preocuparilor lor pentru viitorul luminos al natiei, viitor organizat in cusca de aur a corporatiei globale care ii va imprumuta ieftin acum pentru a-i putea tine in iobagie timp de minim 49 de ani tineri si frumosi. 

Banuiesc ca si Olteanu B(ogdan -n.r.) se crede tinar si frumos si inteligent. Poate si dl Ishtarescu(Isărescu -n.r.). 
Tineri frumosi cu priviri inteligente erau si cei care au rezonat cu ideile lui Mussolini si Hitler, si cei care au intrat cu tot sufletul lor frumos in SS - ul nazist, si cei care au asigurat paza sclavilor de la Auschwitz si de la I G Farben asigurind consolidarea ideologiei naziste a lebensraum-ului. 

Tineri frumosi si inteligenti erau si sovieticii care ne-au adus cu ei frumusetea de ideologie bolsevica si ne-au luat casele si resursele.  Toti erau niste tineri, inteligenti, entuziasti care isi faceau treaba cu zimbetul pe buze.
Eu va zic : terminati cu prostia asta corporatista pe care o share-uiti fara sa va dati seama de pericolul fascist pe care il propaga si de nedreptatea pe care o contine. Cica tinerii, pentru ca sunt frumosi, au dreptul sa iasa in strada, batrinii, nu. Tinerii frumosi si inteligenti sunt fii si fiice de batrini si sunt viitorii captivi ai sistemului care ii vrea consumatori fericiti. Banuiesc ca stiti asta - aveti parintii captivi ai bancii, care s-au imprumutat cind erau tineri si acum sunt imbatriniti de ratele triplate de banca si sunt executati silit, in stil tinar si inteligent, cu zimbetul pe buze. Unii dintre ei sunt executati pentru ca v-au garantat voua imprumuturi. Si nu stiu cit de inteligenti or fi acei tineri despre care ziceti ca doar ei au dreptul sa protesteze, dar stiu ca parintii nostri au avut inteligenta emotionala sa ne creasca atunci cind era infinit mai greu ca acum, iar acum tinerii frumosi si inteligenti nu mai fac copii decit din greseala...
 
Ei, parintii nostrii, vedeau un viitor si un sens al vietii; tinerii frumosi si inteligenti de azi, cei care butoneaza smart-phone-ul si se cred hiper-destepti si eficienti, vad doar prezentul. Timp in care valorile si traditiile europene sunt sterse de invazia culturii de tip fundamentalist, islamic sau norvegian, nu conteaza. Cum spunea Umberto Eco - paginile de socializare au creat imbecilului satului convingerea ca el este detinatorul adevarului", a scris avocatul pe pagina sa de facebook.