ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gigi Becali, impresionat de necazul oamenilor, a mers luni în localitatea gălățeană Slobozia Conachi, grav afectată de inundațiile de săptămâna trecută, și le-a promis oamenilor că îi va ajuta să își refacă locuințele distruse de ape.

Becali a donat mâncare pentru 2000 de persoane și a adus, cu ajutorul unui camion, materiale de construcție pentru ca oamenii din trei localități grav afectate de inundații să-și poată repara casele. Pentru fapta sa, Gigi Becali a primit titlul de cetățean de onoare al comunei.

Becali le-a promis oamenilor ca îi va ajuta financiar ca să își construiască și să își refacă locuințele afectate de inundații.

Becali a spus că merge și în localitățile Cuza Vodă și Pechea, unde peste 250 de case au fost distruse de ape.

Patronul Stelei nu este la prima acțiune caritabilă de acest gen, acesta a construit mai multe case pentru sătenii din Vadu Rosca, o altă localitate afectată de inundații în anul 2005.