ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cazul polițistului pedofil care a abuzat doi copii într-un lift al unui bloc din Drumul Taberei, pentru ca apoi când a fost prins să se descopere că avea multe astfel de incidente în trecut, a ajuns și în atenția lui Gigi Becali.

Patronul de la FCSB a comentat în stilul care l-a făcut cunoscut cazul, afirmând că polițistul este posedat de demoni și trebuie tratat prin rugăciune.

„Acești oameni au demoni. Altfel nu îmi explic. Demonul îl pune să facă asta. Nu te pune demonul? Cum să ai asemenea pofte dacă nu îți spune demonul. Se poate vindeca. În primul rând, trebuie să vrei, să ai voință, iar harul lui Dumnezeu lucrează în oricine. Hristos a venit pe pământ pentru păcătoși, nu pentru sfinți. Dacă nu ai pocăință și mărturisire, nu ai cum să te vindeci de boala asta. Asta e o boală, e posedat de demon. Acești demoni pot fi anulați și alungați numai cu rugăciuni multe, rugăciunile Sfantului Vasile cel Mare", a spus Gigi Becali la Wowbiz.

Polițistul de la Brigada Rutieră se află în prezent în arest preventiv. Eugen Stan a recunoscut perversiunile sexuale din 5 ianuarie, dar și un viol din 2012. În plus, acesta mai este suspect și în alte 15 cazuri de pedofilie care până în prezent aveau autor necunoscut.