ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gigi Becali a reacționat în cazul scandalului sexual în care ar fi implicat preotul Cristian Pomohaci. Acționarul clubului de fotbal FCSB i-a îndemnat pe credincioși să nu-și piardă încrederea în Biserică.

„Biserica a luat act de aceste lucruri și probabil a fost excomunicat. El nu putea lucra... Diavolul l-a luat și l-a făcut homosexual. Diavolul are puterea să distrugă lumea cu un singur deget, într-o secundă, dar Dumnezeu nu îl lasă. Noi nu trebuie să ne smintim, trebuie să credem în Biserică”, a spus Gigi Becali despre preotul Cristian Pomohaci la Antena 3.

Potrivit unei înregistrări audio, preotul Pomohaci l-ar fi instiga pe un tânăr care îi mărturisește că este minor, să îi arate organul genital, oferindu-se să îi dea tânărului bani. 

Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba Iulia anchetează unele acuzații de corupție sexuală aduse preotului Cristian Pomohaci, care este și interpret de muzica populară, și care slujește într-o comună din județul Mures.