ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Finanțatorul Stelei, Gigi Becali, a fost întrebat ce crede despre tragedia din clubul bucureștean Colectiv. Omul de afaceri s-a declarat devastat de vestea că mai mulți tineri au putut să moară în asemenea condiții.

"Nu ştiam ce s-a întâmplat, eu sunt la munte şi nu m-am uitat la televizor. Sunt uimit, Doamne fereşte. Nu îmi vine să cred că s-a putut întâmplă o astfel de tragedie. Aştept să văd ce o să se întâmple şi o să văd cu ce o să pot ajuta când ajung în Bucureşti. Nu ştiu ce să fac”, a spus Gigi Becali.

Patronul de la Steaua a mai spus că nu era în regulă ce se petrecea în acest club.

„Eu nu vreau să intervin, dar această tragedie m-a făcut și pe mine să mă uit la tv și să văd aceste lucruri. Eu voi comenta cum gândesc: suferința părinților care își îngroapă copiii. Mi se ridică părul și mă cutremur tot. Să fie învățare de minte la educație, că am și eu fete și să mă ierte toată lumea, dar ale mele nu puteau fi acolo niciodată. Am văzut niște filmări de la acele așa-zise spectacole. Erau lucrări demonice, se jucau cu focul și făceau mișcări satanice. Să mă ierte trupa care se promova acolo, dar ați văzut că atunci când dansau, țineau degetele lui Satan? E semnul lui, încornorarea. Copiii, săracii, nu conștientizau, ci doar conducătorii", a declarat Gigi.

Becali spune că organizatorii spectacolului nu erau interesați decât de coruperea tinerilor aflați acolo.

"Pe organizatori nu i-a interesat profitul, ci distrugerea sufletului. Ei au vrut să distrugă tineretul, sa acapareze suflete prin miscări demonice. Asta fac cluburile alea. Să mă ierte toată lumea, dar ăsta e adevărul, îmi vine să plâng. Ala nu era un spectacol curat, nu era lumină, ci întuneric acolo. Imi vine să urlu! Cum să lăsăm 400 de copii să se ducă într-o mișcare satanică? E semn de la Dumnezeu să învățăm din asta.

De aia nu i-a interesat banii pe intrare, au fost alții care au vrut suflete acolo. Vinovați sunt cei care au organizat acel spectacol satanic pentru moarte. Procurorii vor intra în ei să le dea 25 de ani ca să îi învețe minte. Nu au vrut bani, au omorât suflete, să mă ierte Dumnezeu”, a tunat Gigi la România Tv.