ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tragedia de la clubul Colectiv l-a impresionat și pe Gigi Becali, care după ce s-a implicat în ajutorarea unora dintre răniți, iată că anunță că va investi o sumă importantă în construcția unui spital modern.

Acesta a precizat că investiția va fi de aproximativ 50 de milioane de euro, iar acestui proiect i se va alătura și un alt important om de afaceria cărui identitate nu a vrut să o dezvăluie.

"Am deja planul făcut. Doctorul Schmidt, din Germania, cu care am fost prezent la spitalul de arși este gata să revină în tară și să lucreze la acest spital. Va fi un proiect foarte mare. Cei care au venituri mici, mă refer aici la persoanele cu salarii modeste sau la pensionarii cu pensii mici vor beneficia de gratuitate. Cei cu bani vor plăti toate serviciile medicale așa cum plătesc la orice clinică privată la care merg în clipa de față. Vreau, de asemenea, ca prin intermediul acestui proiect să-i readuc acasă pe medicii români care au plecat în străinătate. Am și gândit în acest sens un proiect pentru ei. La fiecare consultație sau intervenție chirurgicală pe care o vor avea, un procent de 30 la sută din încasări se va întoarce direct în buzunarul lor", a spus Gigi Becali, conform Sport.ro.

Gigi Becali dorește ca în cadrul acestui spital să lucreze doctori români care au plecat în străinătate pentru un trai mai bun. Salariile anunțate de acesta sunt la nivelul țărilor dezvoltate din Vest.

"Vă spun eu, că dacă acești mari specialiști români, care acum activează în străinătate, vor câștiga între 8 și 10.000 de euro pe lună, nu vor mai pleca din țară. România are nevoie de acești oameni și trebuie să facem cumva să-i aducem acasă”, a mai spus Becali.