ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gigi Nețoiu a fost transportat duminică la spital, iar surse medicale au spus că acesta a făcut infarct, starea sa fiind stabilizată.

Fostul acționar al FC Dinamo și Universitatea Craiova a fost condamnat la trei ani și patru luni de închisoare în dosarul ”Transferurilor” și încarcerat la Secția exterioară Vânjuleț a Penitenciarului Drobeta Turnu Severin.

Surse medicale au declarat Gigi Nețoiu a făcut infarct, el fiind transferat de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Drobeta Turnu Severin la Secția de Cardiologie, unde medicii l-au stabilizat, în prezent el fiind monitorizat de aparate, conform Mediafax.

El este supravegheat în spital de opt angajați ai Penitenciarului Drobeta Turnu Severin, iar în momentul în care starea pacientului va fi stabilă, acesta va fi transferat, cel mai probabil, la un centru de cardiologie intervențională din Timișoara.

Curtea de Apel București l-a condamnat pe Gigi Nețoiu, în martie 2014, la trei ani și patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători. În același dosar au mai fost condamnați Cristi Borcea și Ioan Becali la câte șase ani și patru luni de închisoare, Victor Becali la patru ani și opt luni, Gheorghe Copos - trei ani și opt luni, Mihai Stoica - trei ani și șase luni, Jean Pădureanu - trei ani și patru luni și Gheorghe Popescu - trei ani, o lună și zece zile.