Vor fi fost unii indivizi care își freacă mâinile de bucurie că în "inima" Europei (capitala imperiului colonial al UE) mor oameni în atentate. Sunt cei care au pus la cale politicile de extragere a creștinismului din Vechiul Continent, corifeii multiculturalismului, cei care au organizat "primăveri arabe" și au distrus state puternice, ucigând milioane de nevinovați, organizând și finanțând un stat terorist (ISIS), dar și valurile de migranți care au pornit cu mari aluviuni wahhabite, instalând haosul în această lume amorfă, care l-a părăsit pe Hristos.

Este revelator (și revoltător) faptul ca atentatele au avut loc în zonele cele mai controlate din Bruxelles (aeroport și metrou), în capitala de jure a Europei, după ce se luaseră din timp măsuri excepționale de securitate, deci în PLINĂ ALERTĂ ANTITERORISTĂ! Aceasta cu toate ca există servicii secrete supradimensionate, deși suntem în plină epocă a controlului absolut al comunicării, deși camerele de luat vederi împânzesc străzile din Vest și toată lumea este tratată ca un prezumtiv suspect. Totuși, în mod straniu, atentatele fac ravagii în orașele importante ale Europei. 
 
Prevalându-se de acest haos, se face din muribunda lume civilizată - dar complet dependentă alimentar, financiar, economic, infectată de ideologia Corectitudinii Politice și manipulată informațional - o masă de manevră. Care va accepta de bunăvoie toate intruziunile în viața sa privată, își va anula singură libertățile, va alege totalitarismul și constrângerea din motive de... securitate. 
 
Va fi edificată, sub teroare, utopia numită Statele Unite ale Europei, cerută de ani de zile și de unii dintre politicienii noștri iresponsabili.

Atentatele din ultimii ani în Europa nu sunt deloc întâmplătoare. Cele trei cauze, pe scurt, sunt:

Exportul de ideologie corect-politică a școlii marxiste de la Frankfurt. Adăpostită de SUA în timpul războiului mondial ultim, aceasta, după ce a virusat mediul universitar și politic american, a inundat Europa Occidentală deja secularizată și este propovăduită metodic de către ONG-urile lui Soros în Estul fost comunist. Adică aceia care mai păstrează încă valorile perene ale civilizației iudeo-creștine, cea care a topit ca într-un creuzet gândirea greacă și juridicitatea statală romană. Mii de ani de civilizație au fost smulși cu forța și credința creștină, cea care a dat sufletul Europei, a fost înlocuită de ideologii totalitare. 
 
De asemenea, o politică externă americană care trebuia sa impună democrația, însă a adus haos în Orient și N. Africii, atingând și Europa (Ucraina), precum și o politică economică neoliberală care a dus la sărăcirea lumii, la extincția clasei de mijloc și la concentrarea capitalului mondial (asta arată orice statistici) în mâinile unei extrem de restrânse oligarhii - corporatocrația bancară. Cea care pune prim miniștri și șefi de bănci mondiale sau europene în Vechiul Continent.
 
Globalismul, ce însumează cei trei factori, este terorism ideologic, armat și economic. 

Trăim în epoca lui Big: Big Pharma, Big Business, Big Money, Big Sex, Big Mall, Big Mass Media, evident Big Brother șamd. În urma lui Big Terror, ne vom căptuși cu un Big Government. Big World Government.
 
Bine ați venit în lumea orwelliană a lui 1984!


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews