ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un grav accident a avut loc miercuri seară, spre drumul Național 13 E 60, în localitatea Albești, care s-a soldat cu moartea unui cetățean american, după ce a adormit la volanul autoturismului pe care îl conducea.


Individul, cetățean american, era posesorul unei mașini Dacia Logan, și se îndrepta dinspre Brașov spre SighișoaraÎntr-o clipă de neatenție, a adormit la volan și a a pătruns pe sens opus sub semiremorca unui autotractor, în urma căruiabărbatul a murit, potrivit declarațiilor oferite de Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRPD) Brașov.

La fața locului a sosit un echipaj de descarcerare al Detașamentului Sighișoara cu Autospecială cu Apă și Spumă, dar și 10 subofițeriPoliția a deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili principalele cauze ale producerii accidentului.