ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sincer, nici nu prea știu ce mai e de făcut, dacă de reconciliere mai poate fi vorba… Ne insultăm pe facebook, ne jignim, am trecut dincolo de niște limite intangibile… Ne-am împărțit în două, în trei sau în câte suflete sunt în toată România! Fiecare este dușmanul tuturor și toți sunt inamicii numărul 1 al fiecăruia!

Ce s-a întâmplat cu noi, oamenilor?! Ce s-a întâmplat de am rămas pe drumuri, fără suflete?
Dacă o ținem tot așa, este clar, în curând ne vom omorî între noi!

Ce ți-au făcut ție oamenii aceștia? De ce ai ajuns să-i urăști?!
URA este singura care ne leagă mai trainic ca lanțurile tiraniei, dar nu realizăm, din păcate, acest lucru!…
Dacă ne-am iubi patria,… ne-am iubi mai mult și pe noi! Am fi măcar puțin mai maleabili, mai flexibili în gândire, mai înțelegători unii cu alții, mai toleranți…

… Citesc din ziarele patriei… Unul este "oligofren”, altul, "un atentat la siguranța statului”!... Unii sunt niște "adormiți”, alții sunt "gunoaie” pe drumuri, fiindcă protestează împreună cu copiii lor…

Ne urâm profund, - observ- simplu și discret sau dimpotrivă, în fața televizorului care ne manipulează, zgomotoși.
Ce să se fi întâmplat, între timp, cu noi, oare? Am uitat ca să transmitem în eter un S.O.S., grăbit, pentru sufletele noastre muribunde, călătoare.

Am uita că și partidele pe care le-am ales sunt după chipul și asemănarea noastră! Sunt mai bune sau sunt mai rele, dar sunt exact ca noi!

Atunci, de ce să ne urâm?! Avem tot timpul din lume să discutăm civilizat, să facem lumea în care trăim o lume mai bună, să fim un exemplu de dragul copiilor noștri care au așteptări de la noi.
Avem tot timpul să învățăm împreună, respectându-ne, și să alegem calea cea dreaptă!
Sincer, știm ce e de făcut! Trebuie numai să ne dăm mână cu mână, când călătorim spre orizont…