ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Haos la metrou joi seară. O garnitură a fost blocată timp de aproximativ 30 de minute în tunel, pe Magistrala 1, între stațiile Piața Iancului și Piața Muncii, potrivit Mediafax. 

Trenul a rămas blocat în tunel din cauza unei defecțiuni tehnice, potrivit reprezentanților ISU București-Ilfov. Din cauza acestei defecțiuni, călătorii au fost nevoiți să stea, în mai multe rânduri, în întuneric.

”45 de minute. Atât am stat într-un metrou defect, fără lumină. Domnii mecanici n-au avut plăcerea și nici responsabilitatea să ne anunțe ce s-a întâmplat. Ne-au târât până la Piața Muncii cu ajutorul unui alt metrou. Good job Metrorex!”, a scris pe Facebook, Daniel Găvan, un călător care s-a aflat în garnitura cu defecțiuni, potrivit b1.ro.  

”Eveniment foarte plăcut într-o dupa-miază de joi la metrou. Mă aflu blocată alături de alte zeci de oameni într-un metrou fără lumină, fără să fim informați de ce stăm pe loc. Nimeni nu anunță prin difuzoare nimic și nici măcar conducătorul trenului nu știe să ne dea un răspuns. Plus zgomote de fiare pe fundal și aer închis. Tot ce vreau să știu este un motiv pentru acest eveniment”, a scris pe Facebook și Irina Folea, o altă călătoare. 

La stația de metrou Piața Muncii a fost trimisă o autospecială de intervenție. 

Potrivit sursei citate, problema tehnică a fost rezolvată, iar călătorii au fost transportați în stația Piața Muncii. 

Garnitura cu probleme urmează să fie retrasă din circulație pentru a fi făcute verificări.