ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Peste puțin timp se va consuma partea a doua din acțiunea "nu islamizării României", faza Huntington, adică "Ciocnirea civilizațiilor". Deși cei doi afgani care au intrat în țară au început literalmente să plângă și au făcut cale întoarsă spre Ungaria, noi scoatem paloșul împotriva urmașilor ienicerilor și facem zid la porțile Europei asupra căreia s-a indreptat urgia. 

De ce este nevoie politic de o tensiune care atinge in mod cert xenofobia/islamofobia într-o țară în care tensiunile religioase sunt inexistente? Pentru că aceasta este politica neoconservatoare de dupa 11 septembrie 2001, care trebuie sa justifice prădarea unor state în goana dupa resurse. Tema este la noi bine instrumentalizată de Băsescu (PMP), cel care este în discuții să facă un pol politic cu rămășița penibilă a PNȚCD și, posibil, cu Monica Macovei și partidul personal. 

De ce este importantă această precizare?

Mercenarul Cătălin Berenghi este un emul al escrocului Nick (de) Teodoreanu( Arhiduce de Bacău și Țara de Jos!) , prim-vicepreședinte al PNTCD. Care nu a scăpat ocazia de a fi prezent la prima ședință cu cruci din câmpul din Bdul Expoziției. Chiar Patriarhia Română a trebuit să se delimiteze oficial de cel care își adăuga titlul de "Alteța Sa" și care afirmă că este un intim al Patriarhului Daniel. "BOR atentioneaza toate institutiile referitor la Nick Teodoreanu, pretins colaborator al Patriarhiei", au titrat jurnalele in vara anului 2009.

"Atenționăm instituțiile publice centrale și locale, inclusiv unitățile bisericești și opinia publică asupra faptului că activitățile, demersurile, inițiativele sau propunerile domnului Nick Teodoreanu au caracter personal și nu au binecuvântarea sau girul autorităților superioare bisericești, nu implică și nu reprezintă în niciun fel Biserica Ortodoxă Română" a conchis Biroul de Presă al Patriarhiei, unde se strânseseră plângerile asupra acestui ipochimen. Care se prezintă ca făcând parte dintr-o lojă masonica elvețiană.

Mercenarul Catalin Berenghi, ortodox New Age si "urmaș al voievozilor", patronul barului Krishna Caffe din Piata Kogalniceanu, este mai degrabă obișnuit cu mirosul de bețisoare parfumate și tutun la narghilea decât de cel de tămâie, petreceri cu fete care dansează oriental samd, decât cu patrafirul preoțesc și sfintele slujbe. Dar pozează astăzi în salvatorul neamului și al ortodoxiei cu porci pictați în tricolor. Pentru că dă bine la viitorul CV politic și la lucrarea pescuitorilor în ape tulburi.

Alt protagonist emblematic al acțiunilor cruciate este monahul Teodot (Marius Rogojină pe numele mirenesc), celebru pentru că a profanat mormântul Pr. Gheorghe Calciu și a fost văzut cum uscă cu feonul moaștele Sfântului. Disperată de modul în care acest monah a distrus imaginea Mănăstirii fondate de Pr. Iustin, obștea de la Petru Vodă, care cunoștea legăturile acestuia cu SRI-ul, a dat un comunicat în care se amintea:
"Ca să îi reprimim, l-aţi şantajat pe Mitropolitul Teofan al Iaşilor, l-aţi şantajat pe părintele Hariton, stareţul nostru, şi probabil că şantajul nu s-a oprit aici, de vreme ce nici exarhul local, Luca Diaconu, nu a mai ajuns să verifice unde sînt slugoii voştri după ce l-aţi sunat să se întoarcă acasă.
Tovarăşi,
Înţelegeţi că răbdarea noastră a ajuns la un capăt şi că aţi depăşit măsura. Vă rugăm să vi-i luaţi din mănăstirea noastră (pe) monahul Teodot (Marius) Rogojină – pe care, prin faptul că îl ţineţi aici doar pentru că e fratele unui ofiţer SRI (?), îl văduviţi de un tratament psihiatric corespunzător afecţiunilor sale mintale."

Acelasi monah care in timpul procesiunii cu cruci a incitat credulii care au fost prezenti la mascarada, cerandu-le sa nu mai aiba legatura cu ierarhia si Sf. Sinod, care nu mai reprezinta Ortodoxia. Ortodoxia este acum a lui Teodot, Berenghi, AS de Teodoreanu si a Cavalerului de Malta George Roncea, printre altii.
Acelasi securistoid Teodot ii cere astazi Patriarhului in mod public demisia:
"Noi ne desolidarizăm de toate ereziile și de toate faptele dvs. apostate și anti-românești! Ne este rușine cu dvs. și nu ne reprezentați demn Biserica! Pentru toate acestea și altele asemănătoare acestora vă cerem insistent prezentarea de urgență a demisiei din toate funcțiile deținute până acum; retragerea într-o mănăstire în vederea plângerii păcatelor".

Suntem in fata uneia dintre cele mai mari diversiuni organizate pentru revenirea in politica a lui Basescu si a clicii sale, cu riscul major de a rupe unitatea Bisericii - singura Biserica autocefala din Europa nesfâșiată pana acum -, de a antagoniza pana la rupere societatea romanească (bine, aici licheaua națională are un deceniu de experiențe reușite) inclusă în planul mai mare de a induce nesiguranța și conflictul la nivel european. 

Pentru ca haosul trebuie bine controlat si Romania incepuse sa devina o tara predictibila, cu toata intruziunea SRI - DNA care a ravasit viata politica si economica in favoarea partenerilor strategici si a multinationalelor.

Cred ca vom asista la diversiuni din ce in ce mai mari, mai ales pe fondul unei regrupari de forte in Siria. Romania trebuie sa ramana captiva, cu o Biserica fragmentata si credinciosi disperati, cu o societate atomizata, totul pentru linistea Noii Ordini Mondiale.